2019-04-10 17:25:31
Φωτογραφία για Έφυγε απο τη ζωή ο ΤΑΣΟΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (με καταγωγή απο την Σκουρτού Ξηρομέρου) πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας
Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ για τον θάνατο του θείου της (αδερφού του πατέρα της) Αναστασίου Γερογιάννη με καταγωγή από τη Σκουρτού Ξηρομέρου, μας ενημερώνει: 

Έφυγε από τη ζωή προχθες στις 8 Απριλίου 2019, ο Τάσος Γερογιάννης σε ηλικία 80 ετών.  

        Ο εκλιπών που γεννήθηκε στη Σκουρτού Ξηρομέρου, είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης από το 1990 ως το 2010 - υπήρξε Αντιδήμαρχος καθαριότητας και Οικονομικών, Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής επιτροπής, Πρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικής Επιχείρησης Αθλητικών Δραστηριοτήτων.

     Ο Αναστάσιος Γερογιάννης ήταν αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. - πτυχιούχος Νομικής

     -Η κηδεία του έγινε χθες στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη. 

Καλό παράδεισο Στρατηγέ *************  

Συλλυπητήρια Γιάννη Μπουτάρη για τον θάνατο του Αναστασίου Γερογιάννη

       Συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς την οικογένεια του αποθανόντα, πρώην Αντιδημάρχου, Αναστάσιου Γερογιάννη, απέστειλε χθες, Τρίτη 9 Απριλίου 2019, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Ο Δήμαρχος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Αναστάσιου Γερογιάννη, ο οποίος άφησε το στίγμα του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για περισσότερα από είκοσι χρόνια, τόσο από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου όσο και από τη θέση του Αντιδημάρχου.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ