2019-04-10 17:49:03
Φωτογραφία για Τι αποκάλυψε ο Βασίλης Κικίλιας για τον γάμο; (video)
Η Ελένη Μενεγάκη έπαθε σοκ στον άερα!

Γαμπρός θα ντυθεί ο τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής Α’ Αθήνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, καθώς θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού.

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε στις αρχές του 2017 μέσα από κοινούς φίλους και από την αρχή ο έρωτας τους ήταν θυελλώδης. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού από τις διακοπές τους στην Πάτμο και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσαν την σχέση τους.

Ξαφνικά, σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσίνου στην εφημερίδα Καθημερινή: «Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».


Λίγο μετά τις 10.30 κι αφού είχε ήδη γίνει γνωστή η αναγγελία του γάμου του, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ. Οι παρουσιαστές του ευχήθηκαν με το καλό και τον ρώτησαν αν το σκέφτηκε καλά. «Ευχαριστώ πολύ… φυσικά και το σκέφτηκα καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι». Όταν τον ρώτησαν πού και πότε θα γίνει ο γάμος, εκείνος απάντησε «Τον Ιούνιο σε κάποια ενορία της Αθήνας».

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη σοκαρισμένη από την είδηση μέσα στον αέρα της εκπομπής της, θέλησε να αποκαλύψει τι είχε πει στην Τζένη Μπαλατσινού όταν έτυχε να συναντηθούν.

«Να σας πω και κάτι που το είπα και στην ίδια όταν την είχα δει μέσα στο χειμώνα…Εγώ δεν τους είχα δει μαζί σαν ζευγάρι ποτέ, τους πέτυχα σε χωρισμό και της είπα ότι οπτικά δένανε!Δεν ξέρω πως είναι ο άνθρωπος δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά οπτικά δυο πανύψηλοι μαζί πολύ μου αρέσανε, περιποιημένοι στο ίδιο στυλάκι, μέχρι εκεί… δεν ξέρω δεν έχω άποψη!» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.
in.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ