2019-04-10 18:30:30
Φωτογραφία για ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Η Οικογένεια Χριστοδούλου χορηγός στο Ironman 70.3 Greece
Είμαστε υπερήφανοι ως χορηγοί του IRONMAN 70.3 Greece, του κορυφαίου αγώνα τριάθλου παγκοσμίως! 

Η παγκόσμια διοργάνωση τριάθλουIRONMAN, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 14 Απριλίου στην CostaNavarino, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Περίπου 1500 συμμετέχοντες από 61 χώρες, μαζί με τους 3000 συνοδούς τους και 700 εθελοντές θα επισκεφτούν τη Μεσσηνία και θα φιλοξενηθούν από την CostaNavarino. 

Η Οικογένεια Χριστοδούλου θα βρίσκεται δίπλα σε αυτό το σπουδαίο γεγονός ως χορηγός, προσφέροντας βιταμινούχους χυμούς σε αθλητές και επισκέπτες!

Το IRONMAN είναι ένα νέο, μοντέρνο και προκλητικό τρίαθλο, που αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα σήμερα στην Ευρώπη. 

Το όνομά του «70.3» συμβολίζει τη συνολική απόσταση σε μίλια, που πρέπει να διανύσει ο κάθε ένας που λαμβάνει μέρος και περιλαμβάνει 1,2 μίλια (1,9 χλμ) κολύμβησης, 56 μίλια (90 χλμ) ποδηλασίας και 13,1 μίλια (21,1 χλμ) τρεξίματος.

Ο θεσμός του IRONMAN δεν είναι μια απλή διοργάνωση τριάθλου αλλά μια πρόκληση για δυνατούς αθλητές με αντοχή. 

Το σύνθημά του είναι “Anythingispossible” («Τα πάντα είναι δυνατά»), ένα σύνθημα που υποστηρίζει και η Οικογένεια Χριστοδούλου μαζί με τις αξίες τις προσπάθειας και τις αφοσίωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χυμούςΟικογένεια Χριστοδούλου, επισκεφθείτε το https://christodouloufamily.gr/ .
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ