2019-04-10 19:01:07
Φωτογραφία για ΦΩΤΟ - το πιο παράξενο και τρομακτικό μονοπάτι του κόσμου με τον θρύλο που κρύβεται πίσω από αυτό
Τα μονοπάτια τα λατρεύω. Εμπεριέχουν ένα μυστήριο το οποίο σε μαγεύει και σε μαγνητίζει από την πρώτη φορά που θα τα δεις αρχικά σε φωτογραφίες προτού τα επισκεφθείς. 

Το Dark Hedges μόνο από το όνομά του σε παραπέμπει σε κάτι μυστήριο, άγριο και τρομακτικό. Είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη του κόσμου και αξίζει κανείς να το επισκεφθεί αν βρεθεί στη Βόρεια Ιρλανδία. 

Τα δέντρα που είναι δεξιά και αριστερά  είναι οξιές και φυτεύτηκαν από την οικογένεια Stuart τον 18ο αιώνα, με σκοπό να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες, που έρχονταν στο σπίτι τους, το Gracehill House. Σήμερα τα αιωνόβια δέντρα δημιουργούν ένα υπέροχο θέαμα και το σημείο έγινε γνωστό ως Dark Hedges.

Η περιοχή έχει μετατραπεί σε ένα δημοφιλές αξιοθέατο, αφού τουρίστες από όλο τον κόσμο την επισκέπτονται για να φωτογραφήσουν το πανέμορφο τοπίο. Παράλληλα, πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν και ζωγράφισαν το Dark Hedges, που εκτός των άλλων αποτελεί και δημοφιλή τοποθεσία για φωτογραφήσεις γάμων. Δεν ξέρω φυσικά αν κάποιος από σας θα ήθελε να φωτογραφηθεί σε ένα τέτοιο μέρος μία τέτοια στιγμή της ζωής του, πάντως θεωρείται από τα top σημεία!


Ο θρύλος πίσω από το μονοπάτι 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα  ελικοειδή δέντρα σχηματίζουν ένα τούνελ, που είναι εντυπωσιακό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και γίνεται εξαιρετικά μυστηριώδες και απόκοσμο τη νύχτα. Μάλιστα, ο θρύλος λέει ότι ο δρόμος είναι στοιχειωμένος από την Grey Lady, μια γυναίκα που λέγεται ότι εμφανίζεται το σούρουπο ανάμεσα στα δέντρα, γλιστρώντας σιωπηλά κατά μήκος του δρόμου. Η περιοχή και τα δέντρα προστατεύονται από σχετική νομοθεσία, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η διαιώνιση τους για πολλές δεκαετίες στο μέλλον.
πηγή
newsmessinia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ