2019-04-12 11:45:05
Φωτογραφία για Πώς αντέδρασε ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν τον ρώτησαν για τον γάμο Μπαλατσινού-Κικίλια (video)
Την αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου όταν ρωτήθηκε για τον επικείμενο γάμο της πρώην συζύγου του,

Τζένης Μπαλατσινού, με τον Βασίλη Κικίλια, αποκάλυψε το Happy Day.

Συγκεκριμένα, συνεργάτης της εκπομπής επικοινώνησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο για να τον ρωτήσει σχετικά με την ανακοίνωση του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού, την οποία παρεμπιπτόντως σχολίασαν και οι κόρες τους.

«Τον πήρα τηλέφωνο, του είπα καλημέρα, είμαι ο τάδε… Η πρώτη του αντίδραση ήταν "και τι θέλεις;", δηλαδή ούτε καλημέρα ούτε τίποτα. Του είπα ότι θέλω να σας ρωτήσω αν με αφορμή αυτό το σημερινό κ.λπ… και μου λέει "δεν πάτε καλά ρε, please, please"», είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Πάντως, από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ένα δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού βγήκαν για φαγητό πριν ανακοινωθεί ο γάμος, όπου και του είχε αποκαλύψει την απόφασή της να παντρευτεί τον Βασίλη Κικίλια.

«Στις εφημερίδες, πάντως, διαβάζω ότι κάνανε ένα δείπνο η Τζένη Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έτσι γράφει ή η Star ή η Espresso, δεν είμαι σίγουρη. Και τον είχε ενημερώσει και ο Πέτρος με τον τρόπο του έδωσε τη συγκατάθεσή του και μάλιστα ότι συγκινήθηκε και αυτός με τη χαρά της πρώην συζύγου του», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

iefimerida.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ