2019-04-12 12:14:13
Φωτογραφία για Τροχαίο με τραυματία αστυνομικό στη λεωφόρο Βουλιαγμένης - Το κράνος του έσωσε τη ζωή
Εκτός κινδύνου με θλαστικά τραύματα νοσηλεύεται στο 401ΓΣΝ Αστυνομικός της ΔΙΑΣ, όταν μια γυναίκα με τζιπ παραβίασε το Stop και συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε. Σύμφωνα με

πληροφορίες, η οδηγός του τζιπ, μάρκας Mercedes φέρεται να αρνείται την υπαιτιότητα του ατυχήματος, ενώ το αποτέλεσμα του αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, έδειξε 0.52mlt αλκοόλης.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας που υπηρετεί στη ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής, φορούσε κράνος και γλίτωσε χωρίς κατάγματα.

Παραμένει για νοσηλεία, με πολλαπλά θλαστικά τραύματα και μυϊκούς πόνους, στο 401 ΓΣΝ.

«Στους συναδέλφους, φίλους και στον ασφαλιστή μου, που ήρθαν τόσο γρήγορα ένα τεράστιο ευχαριστώ. Είμαι καλά, δεν έχω σπάσει κόκαλα, αλλά πονάω αφόρητα.

Μ@@ες, φοράτε κράνος! Αν δεν το φόραγα, απλώς δεν θα μιλάγαμε. Έπεσα με 70χλμ στο μεγαλύτερο αμάξι του κόσμου, η μηχανή διαλύθηκε, και το κεφάλι μου έμεινε στη θέση του.

Έξτρα bonus μόλις γύρναγα απο το κτεο που την πέρασα…» αναφέρει ο Ηπειρώτης Αστυνομικός.

Πηγή: NantiaReport.gr

Σημείωση bloko.gr: Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι το κράνος, που φορούσε ο αστυνομικός, προέρχεται από δωρεά του εφοπλιστή, Θανάση Μαρτίνου. Η Ένωση Νοτιοανατολικής Αττικής είχε μεταφέρει στον εφοπλιστή το αίτημα τριών μοτοσικλετιστών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ γαι αγορά κράνους και ο εφοπλιστής είχε διαθέσει τα χρήματα. Μάλιστα ο πρόεδρος τής Ένωσης, Γιώργος Καλλιακμάνης, τα είχε παραδώσει στους συναδέλφους του. 
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ