2019-04-13 00:08:23
Φωτογραφία για Σοβαρή νέα υποτροπή του καιρού - Δείτε αναλυτικά πού θα σημειωθούν καταιγίδες / Πρόγνωση Ελλάδος για Σάββατο 13/04/19
Από τον Σεμερτζίδη Δημήτριο

Ιόνιο: Άστατος καιρός. Τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο. Το βράδυ μπόρες θα εκδηλώνονται στο σύνολό του.

Αιγαίο: Αρχικά τοπικές βροχοπτώσεις ή πρόσκαιρες καταιγίδες στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Από το μεσημέρι και έπειτα ζώνη βροχοπτώσεων και όμβρων θα επηρεάσει τις Κυκλάδες και το βράδυ θα επεκταθεί στο ανατολικό Αιγαίο όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Πέρασμα βροχοπτώσεων και τοπικών καταιγίδων θα επηρεάσει την Κρήτη, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, κατά βάση τα βόρεια τμήματά της.

Πελοπόννησος: Αρχικά τοπικές βροχοπτώσεις σε ανατολική και νοτιοανατολική Πελοπόννησο. Το μεσημέρι τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Κορινθίας, της Αργολίδας και της Αρκαδίας με πιθανότητα να επηρεάσουν πρόσκαιρα και τα πεδινά. 

Από το βράδυ κύμα βροχοπτώσεων θα επηρεάσει την δυτική Πελοπόννησο.


Στερεά Ελλάδα: Αρχικά τοπικές βροχοπτώσεις στην Αττική. Το μεσημέρι τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αυστηρά ορεινά τμήματα, κυρίως της κεντρικής και δυτικής Στερεάς. Πρόσκαιρες μπόρες θα σημειωθούν και στην Πάρνηθα με πιθανή καταιγίδα στα ανατολικά της τμήματα. Από τα πεδινά, βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν στην Αιτωλοακαρνανία. Το βράδυ και πάλι τοπικές βροχοπτώσεις θα επιμείνουν στην δυτική Στερεά.

Θεσσαλία: Πέρασμα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων τις απογευματινές ώρες. Στα ορεινά της δυτικής και νότιας Θεσσαλίας θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες.

Ήπειρος: Εκδήλωση τοπικών καταιγίδων τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ιδίως στα ορεινά τμήματα. Από το βράδυ αρκετές βροχές σχεδόν στο σύνολο της Ηπείρου.

Μακεδονία: Αρχικά τις πρωινές ώρες τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται σε πολλά τμήματα της κεντρικής, βόρειας κι ανατολικής Μακεδονίας. Τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στο μεγαλύτερο τμήμα της, που θα ξεκινήσουν από τα ορεινά και θα επεκταθούν και σε πεδινά τμήματα, κυρίως της βόρειας και δυτικής Μακεδονίας.

Θράκη: Άστατος καιρός με τοπικές βροχοπτώσεις.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι κατά βάση με τις μέγιστες εντάσεις να φτάνουν τα 5 μποφόρ στο ανατολικό Αιγαίο.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί που δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή
newsmessinia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ