2019-04-13 09:57:40
Φωτογραφία για Όταν το Δ'ΣΣ ενεργοποιούσε την Εθνοφυλακή (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)
Του Ηλία Προύφα

Οκτώβριος 2017, επί 3 ημέρες έβρεχε ασταμάτητα στον Έβρο. Όλο το Δ' ΣΣ, ήταν έξω σε σκοινάκια για την τελική φάση της Διακλαδικής Άσκησης ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017'' και της νυχτερινής ΤΑΜΣ, ''ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ'', οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία.

Εντελώς αιφνιδιαστικά ανάμεσα στις δύο ασκήσεις, ο νυν ΑΓΕΣ, τότε Σωματάρχης της Θράκης, Αντιστράτηγος Γ. Καμπάς, ενεργοποιεί την Εθνοφυλακή της 50 Ταξιαρχίας, στο Σουφλί.

Σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά με υψηλό ηθικό και φρόνημα, οι άνδρες της Εθνοφυλακής βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πυρός, όπου παρουσία του Σωματάρχη, ασκήθηκαν με επιτυχία. (Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Καλύπτοντας την Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017, και πραγματοποιώντας οδοιπορικό στην 50 Ταξιαρχία, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να θαυμάσουμε από κοντά τη δράση των εθνοφυλάκων, οι οποίοι μίλησαν στο kranosgr.

Η εκπαίδευση των Εθνοφυλάκων συνεχίζεται και δε θα σταματήσει. Ταφόπλακα στην Εθνοφυλακή δεν θα μπει ποτέ. Ας μην ανησυχεί κανείς Δείτε τι είχε δηλώσει στην κάμερα του kranosgr, ο Ιατρός, Έφεδρος Ανθυπολοχαγός του ΤΕ Σουφλίου Χαράλαμπος Αλατζιάς.
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ