2019-04-13 11:39:39
Φωτογραφία για Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας με τη Λαϊκή Συσπείρωση: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο ενάντια στη λειτουργία της ΝΑΤΟικής βάσης του Ακτίου
Όλοι στο αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο ενάντια στη λειτουργία της ΝΑΤΟικής βάσης του Ακτίου την Κυριακή 14 Απρίλη, στις 11 π.μ. 

             70 χρόνια μετά την ίδρυση του ΝΑΤΟ και 20 χρόνια μετά το αιματοκύλισμα της Γιουγκοσλαβίας από ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των σφαγέων των λαών με μαζική συμμετοχή στο αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο ενάντια στη λειτουργία της ΝΑΤΟικής βάσης του Ακτίου την Κυριακή 14 Απρίλη, στις 11 π.μ..  

           Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από την κλιμάκωση της επιθετικότητας των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και την όξυνση των ανταγωνισμών με τη Ρωσία και την Κίνα, με την εμπλοκή μεγάλου αριθμού κρατών. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τη στήριξη και των άλλων αστικών κομμάτων, γίνεται σημαιοφόρος για λογαριασμό των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στην ευρύτερη περιοχή, αναλαμβάνει επικίνδυνες πρωτοβουλίες, βάζοντας το λαό μας σε θανάσιμους κινδύνους.


        Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις τίθεται το ερώτημα στους υποψήφιους δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας:

      Η ειρήνη και ασφάλεια του λαού δεν είναι θέμα της καθημερινότητας του, για την οποία κόπτονται;

     Σιωπούν όλοι συντεταγμένα. Ομονοούν όλοι τους στα σχέδια ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ  για να αποτελεί και η βάση του Ακτίου ορμητήριο ιμπεριαλιστικών  σχεδίων και ταυτόχρονα να είναι «δυνητικός στρατιωτικός στόχος» με ότι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή. 

Το δίλημμα στις εκλογές, και τις δημοτικές, είναι ένα:

-Με τους υποψήφιους των μνημονίων και στα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ–ΝΑΤΟ–ΕΕ;

-Ή με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για τις ανάγκες του λαού και γέφυρα ειρήνης και φιλίας με όλους τους λαούς.

Όλοι στο αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο ενάντια στη λειτουργία της ΝΑΤΟικής βάσης του Ακτίου την Κυριακή 14 Απρίλη, στις 11 π.μ.

 Νώντας Μωραΐτης, 

υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας 

με τη Λαϊκή Συσπείρωση
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ