2019-04-13 15:05:27
Φωτογραφία για Ο...άλλος παππούς του Πέτρου Κόκκαλη...
ΒΙΝΤΕΟ Μία επίθεση διαφορετική από τις προηγούμενες δέχεται εσχάτως ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, που πάντως παραμένει σταθερά στο στόχαστρο των...

γνωστών-αγνώστων. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η κριτική που ασκείται στον επικεφαλής της κίνησης «ΚΟΣΜΟΣ» αφορά στον… παππού του:

Με αφορμή δημοσίευμα σε ιστοσελίδα που τον έχει πολλάκις στοχοποιήσει, η παραφιλολογία θέλει τον έτερο παππού του Πέτρου Κόκκαλη να ήταν «ακραίος αντικομμουνιστής». Ο λόγος για τον Σπύρο Σκούρα, που σύμφωνα με το δημοσίευμα «έπαιξε ρόλο στο πώς ο Ελία Καζάν βρέθηκε ενώπιον της διαβόητη Επιτροπής Αντιαμερικανικών δραστηριοτήτων και κατέδωσε συντρόφους του, κάτι που θα τον ακολουθεί ως στίγμα έκτοτε».

Πάντως, η πραγματικότητα είναι κάπως… διαφορετική: βλέπετε, ο εν λόγω δεν είναι παππούς αλλά θείος και σε ένα βίντεο φαίνεται να συναντάται σε πολύ καλό κλίμα με τον τότε ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης Νικήτα Χρουστσόφ. Το βίντεο «ανέβασε» ο ίδιος ο Πέτρος Κόκκαλης στην σελίδα του στο facebook, γράφοντας και το εξής δηκτικό σχόλιο: «O θείος του παππού μου και η γιαγιά μου αγαπούσαν τον σ. Χρουτσώφ... (ή όταν η δουλειά σου είναι να γράφεις #fakenews και δεν έχεις μάθει να διαβάζεις).

Νeo - matrix24.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ