2019-04-13 16:37:10
Φωτογραφία για «Όταν σου κάνει μήνυση η νεοναζιστική οργάνωση, σημαίνει ότι κάνεις στο σωστό»...
Σταθερά απέναντι στη Χρυσή Αυγή ο Γιώργος Καμίνης Με τις γνωστές απειλές και μία αγωγή κατά του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη απάντησε η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Κασιδιάρης στην...

αρνητική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων για την παραχώρηση δημόσιου χώρου στην ακροδεξιά οργάνωση.

Στο ψήφισμα που εξέδωσε ο δήμος Αθηναίων τονίζεται ότι «ο δήμος όσο διαρκεί η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν θα παράσχει διευκολύνσεις, όσον αφορά πλατείες και χώρους για εκλογικά περίπτερα». Υπογραμμίζεται επίσης ότι ο δήμος θα συμμετάσχει «στις κινητοποιήσεις για τα τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 18 Απρίλη» και τονίζεται με θάρρος ότι «η Αθήνα είναι και θα παραμείνει πόλη αντιφασιστική».

Η απόφαση ελήφθη και ενόψει της διακομματικής και διαπαραταξιακής σύσκεψης στις 18 του μηνός για τον καθορισμό των διευκολύνσεων που θα παράσχει ο δήμος σε κόμματα και παρατάξεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές. Το ψήφισμα εγκρίθηκε με 28 υπέρ και 3 αποχές.


Λίγες ώρες μετά το εξώδικο που απεστάλη προς τον Γιώργο Καμίνη από την Χρυσή Αυγή, ο δήμαρχος Αθηναίων σχολίασε το γεγονός μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook. «Όταν σου κάνει μήνυση η εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση που κάθεται στο σκαμνί της ιστορίας, εν αναμονή της ετυμηγορίας της ελληνικής δικαιοσύνης, σημαίνει ότι κάνεις το σωστό. Με συνέπεια και αποφασιστικότητα διαρκώς απέναντι στη Χρυσή Αυγή», έγραψε ο κ. Καμίνης.
protagon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ