2019-04-14 10:03:37
Φωτογραφία για ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ για τις μεταγραφές υποψηφίων ενόψει δημοτικών εκλογών: Από κανάρα σε κανάρα θα πετάω…
Από κανάρα σε κανάρα θα πετάω          Κι ενώ το λαϊκό άσμα, έκανε λόγο για το διακαή πόθο του αοιδού, να ζήσει ως ελεύθερο πουλί, διαθέτοντας κατά πως του αρέσει τον εαυτό του στις θηλυκές κανάρες, κάποιοι φαίνεται ότι αυτό το έχουν κάνει πολιτική στάση, διαθέτοντας τον εαυτό τους, κατά πως τους βολεύει από συνδυασμό σε συνδυασμό.

          Και θα απαντήσει κάποιος, μα  αυτή είναι η ουσία της δημοκρατίας, ο καθένας να μπορεί να εκφράζεται πολιτικά κατά πως του αρέσει ανά πάσα χρονική στιγμή. Κι εφόσον ο χωροχρόνος είναι σχετικός σύμφωνα με τον Αϊνστάιν και τα πάντα ρει σύμφωνα με τον Ηράκλειτο, η πολιτική τοποθέτηση κάποιων μπορεί να γίνεται λάστιχο για …το κοινό (!) καλό, όπως ευαγγελίζονται.

         Η πραγματικότητα βέβαια βρίσκεται αλλού. Η ουσία της πολιτικής τους τοποθέτησης δεν αλλάζει, αλλάζουν μόνο τα χρώματα και τα σύμβολα. Όλοι αυτοί υπηρετούν πάντα πολιτικές εξάρτησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία και μέσω των νέων θεσμών που προέκυψαν από τον Καλλικράτη και τον Κλεισθένη, δίνουν μεγαλύτερες δυνατότητες δράσης και κερδοφορίας σε βάρος των εργαζομένων......
.         Στο όνομα της… «αγάπης για τον τόπο»,  προωθούνται τα πιο αντιδραστικά σχέδια με μια λογική «yes sir», σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή απόφαση έρχεται από την Κεντρική Διοίκηση (αξιολόγηση δημοτικών υπαλλήλων, έμμεση φορολογία, περικοπές στη χρηματοδότηση για περιβαλλοντικούς σχεδιασμούς, αντιπλημμυρικά έργα, συντήρηση σχολείων).

         Η λογική της ελεύθερης αγοράς στους δήμους σημαίνει την επιλογή του καλύτερου manager διαχειριστή της… επιχείρησης, η οποία θα λειτουργεί με όρους ιδιωτικής εταιρία, όπου κατά βάση εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των αφεντικών σε βάρος των δημοτών, οι οποίοι απλά πληρώνουν για τα πάντα μέσω έμμεσης φορολογίας και ανταποδοτικών τελών και βλέπουν την ποιότητα ζωής τους να υποβαθμίζεται όλο και περισσότερο.

           Η δε εφαρμογή της απλής αναλογικής σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, κάνει πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη εξασφάλισης πλειοψηφιών στα δημοτικά συμβούλια, συμμαχώντας με… «αντιπάλους» (?) πρώην και νυν δικούς μας δημοτικούς συμβούλους για την προώθηση των ημετέρων αποφάσεων.

      Δημότισσα και δημότη του Ξηρομέρου, εργαζόμενε, Μικρομεσαίε αγρότη, ιδιωτικέ και δημόσιε υπάλληλε, η Λαϊκή Συσπείρωση σε καλεί να γυρίσεις την πλάτη, σε όλους όσους επανειλημμένα προσπαθούν να υποτιμήσουν  τη νοημοσύνη σου και να παίξουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες σου.

        Σε προσκαλεί να συστρατευτείς με τη μοναδική πολιτική δύναμη στο δήμο Ξηρομέρου, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα σου, που η πολιτική θέση και στάση της είναι ξεκάθαρη, που δεν εξαρτάται από τα συμφέροντα κανενός επιχειρηματία, που είναι υπόλογη μόνο στο λαό του Ξηρομέρου, του οποίου όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα δημοτικά συμβούλια κι όχι μόνο, τα συμφέροντα υπηρετεί. 

Δώσε δύναμη στη δύναμή σου. 

Ψήφισε Λαϊκή Συσπείρωση!
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ