2019-04-14 11:02:46
Φωτογραφία για Σκληρή απάντηση του ΚΩΣΤΑ ΚΟΜΠΟΤΙΑΤΗ στον απολογισμό του Παντελή Αποστολάκη για το γήπεδο ΘΥΡΡΕΙΟΥ -ΦΩΤΟ
             Σκληρή είναι η απάντηση του ενεργού πολίτη Κώστα Κομποτιάτη, κάτοικου Θυρρείου, στον απολογισμό του έργου του Παντελή Αποστολάκη, προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σχετικά με το γήπεδο Θυρρείου. Στην απάντηση που πλαισιώνεται από σχετικές φωτογραφίες ο κ. Κομποτιάτης αναφέρει: 

       "Χθες διαβάσαμε ένα απολογισμό έργου του "κυρίου Παντελή" και μέσα σε αυτά τόλμησε να γράψει για έργα στο γήπεδο ΘΥΡΡΕΙΟΥ. 

       Δεν ξέρω ο κύριος Παντελής σε ποιούς απευθύνεται, αλλά να του θυμίσω ότι στο Θύρρειο μένουν και άνθρωποι που δεν εξαρτώνται από τη σακούλα τού κυρίου Παντελή. Δεν τον βλέπουν σαν το μάγο με τα δώρα. Ο "κύριος Παντελής" πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη. Προφανώς τα μαϊμού τιμολόγια για το γήπεδο θυρρείου θέλησε να τα παρουσιάσει και ως έργο... 

          Η έπαρση και η αλαζονεία της εξουσίας και η διαχείριση χρήματος χωρίς έλεγχο τον κάνουν πολύ θρασύ και ο Παντέλος μάλλον θράσεψε. Για να απευθύνεται έτσι στα Νέα παιδιά του Θυρρείου, ντροπή.... Έλα να σού δείξω το έργο σου. Καλημέρα!!

ΥΓ: Ακολουθούν σημερινές φωτογραφίες από τα έργα του Παντελή στο γήπεδο Θυρρείου, έργα και όχι λόγια....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ