2019-04-14 11:12:56
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟΥΣ S-400 «ΧΤΥΠΑΜΕ» ΚΑΙ…ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με ένα χαρακτηριστικό άρθρο της κυριακάτικης εφημερίδας Milliyet, του αρθρογράφου Seyretin Ersöz, αναγγέλλεται ότι μέσα στον Ιούλιο θα εγκατασταθούν οι πρώτοι ρωσικοί πύραυλοι S-400 στην Τουρκία με κύρια στόχευση την ελληνική επικράτεια στο Αιγαίο, αλλά και την Κυπριακή Δημοκρατία στην ανατολική Μεσόγειο.

Όπως δείχνει ένας χαρακτηριστικός χάρτης που δημοσιεύουν οι Τούρκοι ,το βεληνεκές των 600 χιλιομέτρων των πυραύλων S-400 καλύπτει μια τεράστια έκταση μέχρι την ελληνική πρωτεύουσα και την Θεσσαλονίκη στην ελληνική Μακεδονία.

Παράλληλα, όπως τονίζουν οι Τούρκοι, με την εγκατάσταση των ρωσικών πυραύλων S-400 αχρηστεύεται η παράδοση των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-35, καθώς εξουδετερώνονται από τους ρωσικούς πυραύλους. Έτσι η Τουρκία δεν κάμπτεται απ τους αμερικανικούς εκβιασμούς για τους ρωσικούς πυραύλους.

Η εξέλιξη αυτή σίγουρα, ανεξάρτητα από τα τουρκικά δημοσιεύματα, θα πρέπει να μας προβληματίσει γιατί μια νέα σοβαρή απειλή εμφανίζεται κατά της ελληνικής κυριαρχίας και με πιθανές ανεξέλεγκτες εξελίξεις στην ίδια την Τουρκία, η κατάσταση πραγματικά καθίσταται «επικίνδυνη».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ