2019-04-14 17:51:22
Φωτογραφία για COSTA NAVARINO - Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο αγώνας  IRONMAN 70.3!
Ο νικητής του αγώνα Ernesto Espinoza ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ! Για πρώτη φορά, στη χώρα που  γεννήθηκε το Ολυμπιακό πνεύμα φιλοξενήθηκε ένας αγώνας  IRONMAN 70.3! Στη Μεσσηνία στο συγκρότημα της  Costa Navarino  με τις ευχάριστες θερμοκρασίες της άνοιξης είχαν σήμερα το ιδανικό κλίμα χιλιάδες αθλητές για αγώνες. 

Η διεξαγωγή αυτού του μοναδικού αγώνα IRONMAN στην περιοχή γύρω από την Costa Navarino που διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα τοπία της Μεσογείου, σε συνδυασμό με μια αξιόλογη πολιτιστική κληρονομιά που εκτείνεται σε 4.500 χρόνια. 

Οι αθλητές ξεκίνησαν  με αγώνες κολύμβησης 1,9 χιλιομέτρων στο Ιόνιο Πέλαγος μπροστά στην πανέμορφη   παραλία της  Costa Navarino  Οι ποδηλάτες από την πλευρά τους διέσχισαν τους

απέραντους ελαιώνες  χωρίς να χάνουν ποτέ το γαλάζιο του Ιονίου.  

Από  το Σουλινάρι κατευνθηκαν στους Γαργαλιάνους  και επιστροφή στην Costa Navarino. 


Ο αγώνας μια δύσκολη,ποδηλατική πορεία πάνω σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους.  

Τέλος, ο ημιμαραθώνιος ξεκίνησε  από το The Westin Resort Costa Navarino προς την παγκοσμίου φήμης παραλία της Βοιδοκοιλιά, μια θαυμάσια ημικυκλική παραλία με ελαφριά χρυσή άμμο. 

Η παραλία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας , προστατευόμενης περιοχής Natura 2000. 

Το δρομολόγιο συνεχίστηκε μέχρι τη λιμνοθάλασσα πάνω από τα λιθόστρωτα δρομάκια του χωριού, με  γραμμή τερματισμού στο The Romanos, ένα πολυτελές συγκρότημα Resort στο Costa Navarino.
newsmessinia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ