2019-04-14 20:54:23
Φωτογραφία για Μεγάλη μείωση της ζήτησης του iphone αναφέρουν οι αναλυτές
Η ζήτηση για το iPhone το 2019 μειώνεται αισθητά σε σχέση με το 2018. Λεπτομέρειες της νέας μελέτης δημοσιεύσαν οι εμπειρογνώμονες από την JP Morgan και την Credit Suisse. 

Σύμφωνα με μελέτη των αναλυτών, η ζήτηση για iPhones κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2019 μειώθηκε κατά 12,4% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2018. Αυτά τα στοιχεία αποκτήθηκαν μετά την ανάλυση της έκθεσης Apple σχετικά με τα έσοδα από τις πωλήσεις του iPhone. Οι ειδικοί υπενθύμισαν ότι η περσινή πτώση της ζήτησης για νέα smartphones της Apple δεν ξεπέρασε το 3,2%.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσαν οι JP Morgan και Credit Suisse, το 2018, η Apple πώλησε 218 εκατομμύρια smartphones. Το 2019, σύμφωνα με τις προβλέψεις τους, ο συνολικός αριθμός των iPhone που πωλήθηκαν θα είναι περίπου 191 εκατομμύρια. Η μείωση της καταναλωτικής δραστηριότητας εξηγείται από το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες κινητών συσκευών άρχισαν να αλλάζουν τις συσκευές τους πολύ λιγότερο συχνά από πριν.

Οι ειδικοί JP Morgan και Credit Suisse εξέφρασαν επίσης την πεποίθηση ότι η Apple θα συνεχίσει να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της. Το συνολικό τους κέρδος μέχρι το 2021 θα πρέπει να είναι, σύμφωνα με τα σχέδια της Apple, τουλάχιστον 60 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ