2019-04-15 09:38:59
Φωτογραφία για ΚινΑλ μεν, δεξιός ψάλτης δε…
Μπορεί να δηλώνει κεντρώος και να πολιτεύεται με το Κίνημα Αλλαγής, είναι όμως δεξιός... ψάλτης. Μπορεί μάλιστα να είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών, αλλά ως ψάλτης σε εκκλησία του Χολαργού, έχει και εκεί το ‘κοινό’ του.

Ο λόγος για τον νεαρό αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρο Καρανικόλα, που εκτελεί χρέη δεξιού ψάλτη στον Ιερό Ναό Παναγίας της Φανερωμένης στον Χολαργό. Έχοντας σπουδάσει βυζαντινή μουσική και με πτυχίο μάλιστα ψαλμωδού, είναι ήδη και παρά το νεαρό της ηλικίας του, χειροτονημένος αναγνώστης, με τις κυρίες που βρίσκονται συχνά στη λειτουργία του εν λόγω Ναού, να μην κρύβουν την συμπάθεια, αλλά και την πολιτική τους προτίμηση στο πρόσωπό του.

Αντίθετα, με τους Χαιρετισμούς να έχουν συμπέσει με τον προεκλογικό χρόνο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχθεί κοπλιμέντα για την μαχητικότητα και το λέγειν του σε εκπομπές της τηλεόρασης, αλλά και υποσχέσεις για ψήφισή του στις εκλογές (και μάλιστα από ανθρώπους που δεν ψηφίζουν στην Ά Αθήνας), ή ακόμα ακόμα και υπονοούμενα από κυρίες μεγάλης ηλικίας που θα τον ήθελαν για γαμπρό τους. Βλέπετε, έχουν και οι ψάλτες τα ...τυχερά τους.
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ