2019-04-15 10:28:24
Φωτογραφία για ΣΣΕ Τάξεως '90: Τρεις Συνταγματάρχες στο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Του Ηλία Προύφα

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ξεχύθηκαν χθες το μεσημέρι, χιλιάδες δρομείς από όλη τη χώρα, για το δρόμο υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5 χιλιομέτρων, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο πλαίσιο του Διεθνούς Μαραθωνίου της συμπρωτεύουσας ''Μέγας Αλέξανδρος''.

Λίγη ώρα πριν χιλιάδες αθλητές είχαν ξεκινήσει από την Πέλλα για τη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στον 14ο Μαραθώνιο ''Μέγας Αλέξανδρος''.

Δύο εν ενεργεία και ένας απόστρατος αξιωματικοί, ήταν ανάμεσα σε αυτούς, που όχι μόνο συμμετείχαν, αλλά ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διαδρομή.

Πρόκειται για τους συμμαθητές ΣΣΕ Τάξεως '90,  εν ενεργεία Συνταγματάρχες, Ιωάννη Αγαπάκη και Παύλο Καραϊσκο και τον γνωστό απόστρατο Συνταγματάρχη, Αντιδήμαρχο Φυλής, Νίκο Χατζητρακόσια. 

Το σήμα της εκκίνησης έδωσαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου αλλά και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ