2019-04-15 11:08:50
Φωτογραφία για «Στη ΝΔ είμαστε όλοι Καραμανλικοί»...
«Αν ήμουν Τσίπρας σίγουρα θα έκλινα υπέρ των εκλογών τον Μάιο» επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και υποψήφιος στο βόρειο τομέα της Β' Αθήνας, Κωστής Χατζηδάκης, στο Newpost. Στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του, ο κ. Χατζηδάκης προεξοφλεί οδυνηρή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και στις 3 κάλπες που θα στηθούν στις 26 Μαΐου, σημειώνοντας ότι εφόσον αυτό συμβεί, ο Πρωθυπουργός δεν θα έχει αφήγημα για να πορευθεί μέχρι τη συνταγματική ολοκλήρωση της 4ετίας.

Ο κ. Χατζηδάκης χαρακτηρίζει ως τεράστια επικοινωνιακή φούσκα την προσπάθεια της κυβέρνησης να στοχοποιήσει αντιπάλους της για την υπόθεση Novartis, σημειώνοντας με νόημα πως «ενώ η κυβέρνηση κάνει τον κήνσορα και τον εισαγγελέα της πολιτικής ζωής αποφεύγει να απαντήσει στα θέματα ηθικής τάξεως που την αφορούν». 

Για το θέμα των δανείων προς τα κόμματα, σημειώνει πως πρόκειται για υποκριτική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς έχει μετέλθει ίδιες ή χειρότερες μεθόδους με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, υπενθυμίζει την off shore πίσω από την εφημερίδα Αυγή ενώ αποδίδει και σημαντικό μέρος του προβλήματος που ανέκυψε με τη... χρεοκοπία των δύο κομμάτων στην απόφαση που πήραν το 2012 ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να περικόψουν δραματικά την κρατική χρηματοδότηση. 

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις του κ. Χατζηδάκη για τους... καραμανλικούς, το ύφος και το ήθος της Ν.Δ. και τη σύγκριση του ιδίου με τον έτερο αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ