2019-04-15 11:45:00
Φωτογραφία για Τι έκανες πάλι ρε Αντετοκούνμπο...
Συγκλονιστικό κάρφωμα, θύμισε Μάικλ Τζόρνταν - Δείτε το από επτά διαφορετικές κάμερες ΒΙΝΤΕΟ

Με το στόμα ανοιχτό άφησε για άλλη μια φορά το ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρη στις αθλητικές του ικανότητες που έχουν χαρίσει αρκετές εντυπωσιακές φάσεις στα...

χρόνια της καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Αυτή τη φορά ο Έλληνας φόργουορντ θύμισε κάτι από Τζόρνταν καθώς στο κάρφωμα που έκανε στην τρίτη περίοδο του - νικηφόρου για τους Μπακς- παιχνιδιού με τους Πίστονς, «απογειώθηκε» σχεδόν από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Ενδεικτικό του πώς αντιμετωπίζει το ΝΒΑ τη φάση αυτή είναι ότι ετοίμασε ειδικό βίντεο στο οποίο φαίνονται οι επτά διαφορετικές γωνίες λήψης του επίμαχου καρφώματος.

Ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά την πρώτη νίκη των Μπακς στα φετινά play off και όταν ρωτήθηκε για το κάρφωμα και αν το συνειδητοποιούσε την ώρα της «πτήσης» απάντησε «όχι, θα δω το βίντεο, αλλά εγώ είμαι απλά χαρούμενος με την νίκη».


Ο Greek Freak απάντησε επίσης για τη λειτουργία της άμυνας και της επίθεσης των Μπακς λέγοντας ότι «κάναμε πολύ καλή δουλειά στο να επιβάλουμε το ρυθμό μας παίζοντας ενωμένοι» ενώ αποκάλυψε ότι στο ημίχρονο ο προπονητής των «ελαφιών» τους είπε «να κρατήσουμε το ρυθμό μας, να παίζουμε ενωμένοι, να είμαστε σκληροί και να διεκδικήσουμε κάθε φάση, γιατί η δουλειά μας δεν είναι απλά να πηγαίνουμε στις μπάλες που βλέπουμε, ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να αφήνουμε άλλες φάσεις».
NoNews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ