2019-04-15 14:18:39
Φωτογραφία για «Καρφιά» Σάκη Παπαδόπουλου κατά Παππά
Αιχμές εναντίον του Νίκου Παππά αφήνει σε άρθρο του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, εξαπολύοντας «βολές» εκ των έσω για την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη.

Ξεκινώντας το άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο βουλευτής τονίζει πως οι υποθέσεις Novartis, Siemens και Πετσίτη -όπως και οι φωτογραφίες με τον Αμβρόσιο, η συζήτηση για τις ευθύνες υπουργών για το αδίκημα της δωροδοκίας, για την παραγραφή, για τα σκάνδαλα, τη σκανδαλολογία, τη διαφθορά και την κάθαρση- φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής το μεγάλο θέμα ηθική και πολιτική.

«Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι διαθέτει το ηθικό πλεονέκτημα εάν δεν το αποδεικνύει η συμπεριφορά του, οι παρέες του, η στάση ζωής του» γράφει ο κ. Παπαδόπουλος.

Παράλληλα, ο ίδιος τονίζει πως κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί πως είναι υπεράνω πάσης υποψίας για δωροδοκία ή για έλεγχο περιουσιακής κατάστασης και καταγγελιών για μίζες.


«Στη συζήτηση αυτή οφείλουμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση: κανένα κόμμα δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι κατέχει το ηθικό πλεονέκτημα. Ακόμα και εκείνα που θα μπορούσαν να το ισχυριστούν στο όνομα του τελικού τους πολιτικού σκοπού, οφείλουν να το αποδείξουν στη βάση των ενδιάμεσων στόχων τους, της τρέχουσας πολιτικής της, της ενότητας θεωρίας και πράξης. Και αυτό αφορά ακόμα και κομμουνιστικά κόμματα που ξέφυγαν από τον τελικό τους σκοπό, που τα στελέχη τους αλλοτριώθηκαν, που οι επιλογές τους δεν υπηρετούν την ανθρώπινη χειραφέτηση» γράφει, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Τρικάλων...
cnn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ