2019-04-15 19:26:41
Φωτογραφία για H κυβερνοασφάλεια στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης
Η Ασφάλεια στο Κυβερνοχώρο σε όλες τις εκφάνσεις της είναι ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική υιοθέτηση όλων των νέων τεχνολογιών

που μπορούν να οδηγήσουν το Industry 4.0, ή αλλιώς τη λεγόμενη και 4η Βιομηχανική Επανάσταση που αποτυπώνει την απόλυτη ψηφιοποιήση των δομών παραγωγής, διαδικασιών και υπηρεσιών.

Οι επαγγελματίες κάθε κλάδου θα πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένοι για την εξέλιξη των κυβερνο-απειλών, τις τάσειςκαι τις στρατηγικές που αναπτύσσονται στο τομέα της ψηφιακής ασφάλειας, τις νέες τεχνολογίες και λύσεις προστασίας νέας γενιάς.

Την ανάγκη αυτής της ενημέρωσης για την Ψηφιακή Ασφάλεια θα καλύψει για ακόμα μια χρονιά το μεγαλύτερο συνέδριο στην Ελλάδα για την Ασφάλεια των Πληροφοριακών Συστημάτων Infocom Security που διοργανωνεται απο την Smart Press με πυλώνες τα περιοδικά IT Security και Security Manager.


Ειδικά οι επαγγελματίες του τομέα της φυσικής ασφάλειας, μην χάσετε την 3η ενότητα της 1ης ημέρας (Τετάρτη 17 Απριλίου 15,00) όπου οι ομιλητές θα αναδείξουν τις σύγχρονες μορφές του κυβερνοεγκλήματος και θα μας ενημερώσουν για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε για να μην γίνουμε τα επόμενα θύματα των επιτιθεμένων!

Ιδιαίατερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα 2 πάνελ συζήτησης που θα διοργανωθούν την 2η ημέρα του Συνεδρίου (Πέμπτη 18 Απριλίου 15.00) με θέμα την εξέλιξη του GDPR αλλά και τα fake news!

Στο πλαίσιο του 9ου InfoCom Security – όπως κάθε χρόνο – θα πραγματοποιηθεί έκθεση των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ασφάλεια πληροφοριών,

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι Δωρεάν !!

Δηλώστε Δωρεάν Συμμετοχή στη Φόρμα Εγγραφής

Πρόγραμμα 1ης ημέρας - Τετάρτη 17 Απριλίου

Πρόγραμμα 2ης ημέρας - Πέμπτη 18 Απριλίου

Εταιρίες - Χορηγοί του Συνεδρίου
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ