2019-04-15 23:55:08
Φωτογραφία για Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΩΓΑΣ απο την Παλαιομάνινα, υποψήφιος με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟ
           Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου και γιατρού Παναγιώτη Στάϊκου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Αναζωογόνηση Ξηρομερου» κατεβαίνει ο πρώην Πρόεδρος της Παλαιομάνινας Νικόλαος Ζώγας. 

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

          Αγαπητοί Συνδημότισσες και Συνδημότες του Ξηρομέρου, με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού και φερεγγυότητας σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου με τον συνδυασμό «Αναζωογόνηση Ξηρομερου» του υποψηφίου Δημάρχου και γιατρού, Παναγιώτη Στάικου, ο οποίος εγγυάται όραμα, γνώση, δυναμισμό και Συλλογικότητα. 

       Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Παλαιομάνινα δημιούργησα οικογένεια με την Αλεξάνδρα Ζαβιτσάνου με την οποία αποκτήσαμε χάριτι Θεού τρία παιδιά. Εργάζομαι στην εταιρεία Dim oil η οποία εδρεύει στο Πλατυγιάλι........        Ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2011 όπου και εκλέχτηκα πρώτος στις προτιμήσεις των συγχωριανών μου στο αξίωμα του Προέδρου Τ. Κ. Παλαιομάνινας, τους οποίους ευγνωμονώ από τα βάθη της καρδιάς μου. 


               Σε αυτόν τον αγώνα δηλώνω και πάλι παρών και ζήτω να με εμπιστευτείτε για μια ακόμη φορά και να με στηρίξετε με την ψήφο σας. Από την πλευρά μου σας διαβεβαιώνω πως θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και της δύναμης που θα μου δώσετε και σας διαβεβαιώνω ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τους ευγενικούς στόχους του Προγράμματος του Συνδυασμού «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου». 

        Εμπιστευτείτε τον συνδυασμό μας και τα καθαρά χέρια του υποψηφίου Δημάρχου και γιατρού Παναγιώτη Στάικου και δώστε μας την δύναμη για να διοικήσουμε με διαφάνεια, σεμνότητα και ταπεινότητα! 

Με εκτίμηση 

Νικόλαος Ζώγας

 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου με τον συνδυασμό Αναζωογόνηση Ξηρομέρου του Παναγιώτη Στάικου 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ