2019-04-16 08:31:46
Φωτογραφία για Αναγγελία θανάτου της... «Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο» δημοσίευσαν οι Times!
«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι η Δημοκρατία πέθανε ήσυχα στον ύπνο της»

γράφει το αγγελτήριο, στη στήλη των νεκρολογιών της συντηρητικής εφημερίδας - «Τα αίτια του θανάτου ήταν εγκληματική ενέργεια και οι ένοχοι δεν έχουν ακόμη οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη»

Ένα αγγελτήριο θανάτου της "Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο", η οποία "απεβίωσε στις 29 Μαρτίου 2019, σε ηλικία 312 ετών", δημοσιεύει σήμερα η βρετανική εφημερίδα The Times, αναφερόμενη στην ημερομηνία, κατά την οποία είχε προγραμματιστεί αρχικά το "διαζύγιο" από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

"Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι η Δημοκρατία πέθανε ήσυχα στον ύπνο της" γράφει το αγγελτήριο, στη στήλη των νεκρολογιών της συντηρητικής εφημερίδας. "Τα αίτια του θανάτου ήταν εγκληματική ενέργεια και οι ένοχοι δεν έχουν ακόμη οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη" συμπληρώνεται ακόμη.

Και καταλήγει: "Η Δημοκρατία έκανε εκστρατεία υπέρ του κράτους δικαίου, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ελεύθερων εκλογών. Άκουγε τους πάντες και ευνοούσε την πλειοψηφία σε όλες τις αποφάσεις της. Θα μας λείψει πολύ. Ο Θεός να λυπηθεί την ψυχή της".

Δεν είναι σαφές το ποιός ανήρτησε αυτό το επί πληρωμή αγγελτήριο, στη στήλη των "Γεννήσεων, Γάμων και Θανάτων" της εφημερίδας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ