2019-04-16 10:03:31
Φωτογραφία για Κλασσική Ελληνίδα Μάνα η Φώφη...
«Κλασσική Ελληνίδα μάνα» δηλώνει η Φώφη Γεννηματά, που σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso, έβγαλε για λίγο το ‘στενό κοστούμι’ της πολιτικού αρχηγού και μίλησε για τα παιδιά, τον σύζυγο, τις αναμνήσεις, αλλά και τους γονείς της που της λείπουν.

Ερωτηθείσα σε ποιο... είδος μάνας ανήκει, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Κλασσική Ελληνίδα μάνα», είπε, «υπερπροστατευτική, αλλά και άνετη», καθώς θέλει τα παιδιά της να έχουν ελευθερίες, να παίρνουν πρωτοβουλίες και να αποκτούν εμπειρίες, προκειμένου να μπορούν να σταθούν μόνα τους στα πόδια τους.

Κατά τα λοιπά, δήλωσε ότι προτιμά τα τζιν και όταν της επιτρέπεται, τα τιμά δεόντως, στο σπίτι της μαγειρεύει όπως κάθε μαμά, με τα παιδιά της να προτιμούν το σουφλέ με μακαρόνια και τέσσερα τυριά, χορεύει από παραδοσιακούς χορούς μέχρι ζεϊμπέκικο, ενώ όταν γυρνά το βράδυ στο σπίτι, φιλά τα παιδιά της και παίζει με την σκυλίτσα τους, την Μαλού. Όσο για τον σύζυγό της, τους δένει η …τρέλα τους, είπε, αλλά και οι καλές και δύσκολες στιγμές που πέρασαν μαζί...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ