2019-04-16 15:02:03
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Αλλαγή σχεδίων! Δεν προορίζονται για το 9-10 οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει ήδη πυρετωδώς το νέο, μεγαλεπήβολο σίριαλ, ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, που θα μας ταξιδέψει από τη νέα σεζόν πίσω στον χρόνο. Πρόκειται για μια σειρά εποχής που θα μας μεταφέρει στη Θεσσαλία του μακρινού 1958. Το εγχείρημα είναι τεράστιο,το κανάλι θέλησε να ενταχθεί στο ΕΚΟΜΕ , και οι ιθύνοντες έχουνε μπροστά τους ιδιαίτερες και πολλές απαιτήσεις.

Όπως γνωρίζαμε , η σειρά προοριζόταν εξ αρχής για τη ζώνη των 9. Ωστόσο, φαίνεται πως έχουμε αλλαγή σχεδίων. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες μου, η φιλόδοξη παραγωγή του ΑΝΤ1, προορίζεται τελικά για τις 11 το βράδυ.

Βέβαια ,αυτό σημαίνει πως ,αν κλειδώσουν επίσημα στο 23.00, ο ΑΝΤ1 μάλλον πρέπει να αναζητήσει σίριαλ .Να θυμίσουμε πως, όπως πρώτο το tvnea σάς είπε, ο σταθμός θέλει την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και του χρόνου κι άρα το 21.00-22.00 θεωρείται καλυμμένο. Αν όμως, τελικά ,η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ αποφασίσουν να τελειώσει φέτος, ο σταθμός πρέπει να κλείσει σίριαλ για να καλύψει το slot . Να υπενθυμίσουμε, πάντως,  πως οι υπεύθυνοι εξετάζουν επίσης 2 προτάσεις κωμωδίας Να σημειώσουμε πως το σίριαλ θα υπογράψει σκηνοθετικά ο Λευτέρης Χαρίτος ενώ το σενάριο οι: Μελίνα Τσαμπάνη (υπογράφει την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ,που αν συνεχιστεί θα βγει με άλλο σεναριογράφο), Βίκυ Κουκούτση,Θανάσης Τσομπάνης .Η σειρά ,που θα έχει προδιαγραφές ΝΗΣΙΟΥ, θα απαρτίζεται από ένα πολυπρόσωπο καστ και μέχρι τώρα γνωστό έχει γίνει το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη για πρωταγωνιστικό ρόλο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ