2019-04-16 17:57:28
Φωτογραφία για Υποψήφιος με τον Γιώργο Ορφανό ο θρύλος του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούδας
Τον θρύλο του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, τον «Μεγαλέξανδρο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον, Γιώργο Κούδα, ανακοίνωσε σήμερα σε συνάντηση που είχε δημοσιογράφους, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον», Γιώργος Ορφανός.

Ο Γιώργος Κούδας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον»,  έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του Δικεφάλου του Βορρά και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Ο κ. Ορφανός αναφερόμενος στον Γιώργο Κούδα έκανε λόγο για αθλητάνθρώπο, όνομα της πόλης μας αλλά και της χώρας που αποφάσισε να μετάσχει σε αυτή την προσπάθεια.

«Είναι ένα πρόσωπο που σέβομαι. Ξεσήκωνε τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά προκαλούσε τον σεβασμό των αντιπάλων», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως ο κ. Κούδας ξέρει τις ανάγκες που έχει η κοινωνία.


 «Δέχτηκα την πρόσκληση του Γιώργου γιατί τον γνωρίζω χρόνια. Δεν έχω μάθει να λέω πολλά λόγια αλλά για αυτά που μου έχει πει ο Γιώργος έχω πειστεί. Πάντα στις δηλώσεις μου ήμουν συγκρατημένος. Ο Γιώργος με έπεισε. Έχω μάθει να δουλεύω και δέχτηκα την πρόσκληση για να δουλέψω. Πιστεύω όταν αυτή η ομάδα θα λειτουργεί με δήμαρχο τον Γιώργο θα κάνω ότι μπορώ περισσότερο για να βελτιώσουμε ορισμένα θέματα.

Ελπίζω με τη βοήθεια των συμπαικτών μου ότι θα φτάσουμε σε αυτό που θέλουμε για τη Θεσσαλονίκη», ανέφερε ο Γιώργος Κούδας.

thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λεωφορείον...ο μόχθος...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λεωφορείον...ο μόχθος...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ