2019-04-16 18:01:24
Φωτογραφία για Με την βούλα του Σύριζα ο νόμος για τα πνευματικά δικαιώματα που ουσιαστικά λογοκρίνει το διαδίκτυο
Συντάχτηκε από κοινού με Χ.Α., Ν.Δ και Ποτάμι που είχαν αρχικά υπερψηφίσει τον νόμο. 

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας είχαμε αναφερθεί στην ψήφιση του νόμου για τα πνευματικά δικαιώματα (ΒΛΕΠΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) και είχαμε επισημάνει το δυστοπικό περιβάλλον που ετοιμάζεται στο χώρο του διαδικτύου.

Στην τότε ψήφιση του νόμου μόνο δύο εγχώριοι ευρωβουλευτές καταψήφισαν τον νόμο (Σακοράφα και Χουντής) οι υπόλοιποι είτε ψήφισαν υπέρ, είτε παρών, είτε απείχαν συμφωνούντες ουσιαστικά στην επερχόμενη λογοκρισία που θα επιβληθεί.

Αφού ο νόμος πέρασε από την ευρωβουλή τα κράτη μέλη της Ε.Ε έπρεπε να ψηφίσουν εάν θα ήθελαν την συγκεκριμένη συμφωνία ή όχι. Για να εγκριθεί η συμφωνία χρειαζόταν 55% των χωρών να ψηφίσουν κατά και να καλύπτουν το 65% του πληθυσμού της Ε.Ε. Η συγκεκριμένη ψήφιση έγινε χθες με την κυβέρνηση Σύριζα, μέσω του αντιπροσώπου της Υπουργού Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Αραχωβίτη, να υπερψηφίζει τον νόμο.


 

Άραγε τι έχουν να πουν οι τρεις ευρωβουλευτές του Σύριζα (Κούνεβα, Παπαδημούλης, Κούλογλου) που απουσίαζαν από την προηγούμενη ψηφοφορία; Είχαν όντως ανειλημμένες υποχρεώσεις, ήταν άρρωστοι ή απλά εκτελούσαν πιστά την γραμμή των εγχώριων και ευρωπαίων αφεντικών τους για λογοκρισία στο διαδίκτυο; Τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που ακόμα πιστεύουν σε διαφορές μεταξύ κομμάτων και σε διλλήματα Αριστεράς, Δεξιάς και Ακροδεξιάς ή Δημοκρατίας και Φασισμού;

Για να το ξεκαθαρίσουμε για άλλη μια φορά ο Σύριζα ουσιαστικά συντάχτηκε ξεκάθαρα με όσους ψήφισαν υπέρ στην πρώτη ψηφοφορία μεταξύ των οποίων η Χρυσή Αυγή, η Ν.Δ, το Ποτάμι, ενώ μαζί τους συντάχτηκαν και όσοι απείχαν από την ψηφοφορία ή ψήφισαν παρών όπως το ΚΚΕ, αφήνοντας το δρόμο ανοιχτό και τα σκυλιά δεμένα στην επερχόμενη λογοκρισία. Για ακόμα μια φορά απέδειξαν ότι πορεύονται και ψηφίζουν μαζί υπηρετώντας τα αφεντικά τους.

Πολλά τα ψέματα πια και δεν κρύβονται Ελευθερόκοκκος
via 
olalathos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ