2019-04-16 19:26:33
Φωτογραφία για ΕΚΑ Αθηνών: Ήθελαν να γίνει viral και αδιαφόρησαν για την πραγματικότητα
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τού ΕΚΑ Αθηνών: Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει ένα φαιδρό βίντεο από την Ελληνική Αστυνομία σχετικά με την οδική ασφάλεια των πολιτών αναφορικά με τις

γιορτές του Πάσχα που έρχονται.

Είναι κατανοητό και στον πιο ανίδεο, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα καθώς και ο εμπνευστής του αποσκοπούσαν στο να γίνει viral, αδιαφορώντας αν η εικόνα των συγκεκριμένων αστυνομικών απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα παρουσιάζονται αστυνομικοί που κάνουν κακή χρήση της γλώσσας, έχουν αλλόκοτη συμπεριφορά, εικόνες από το πολύ μακρινό παρελθόν που οι ίδιοι οι σύγχρονοι αστυνομικοί των Πανελληνίων Εξετάσεων δεν έχουν καμία σχέση.

Αν κύριοι υπεύθυνοι, σκοπός της υποκουλτούρας σας είναι ο ευτελισμός του θεσμού της αστυνομίας και ο εξευτελισμός των αστυνομικών, άξιος ο μισθός σας, το πετύχατε. Αν πάλι το ενδιαφέρον σας είναι η εξάλειψη των τροχαίων ατυχημάτων, τότε αντί να σπαταλάτε χρήματα σε αμφιβόλου πολιτισμικής ποιότητας παραγωγές, εν ήδη επιθεώρησης, ενισχύστε τις Υπηρεσίες Τροχαίας με προσωπικό και μέσα.


Πάντως σε καμία περίπτωση δε σας έβαλε εκεί η Πολιτεία, με σκοπό άλλοτε να μοιράζεται τη Κύπρο στα δύο και άλλοτε να θέλετε να το παίζεται σύγχρονα κακέκτυπα του Ψαθά. Και στις δυο περιπτώσεις ο στόχος είναι προφανής. Κάθε φορά και οτιδήποτε εμπεριέχει αξίες και ασκεί λειτούργημα πρέπει να λοιδορηθεί. Γιατί το αξιακό σας σύστημα είναι ο μηδενισμός, η μετριοκρατία και η ισοπέδωση, για να μπορεί ο κάθε τυχαίος να αυτοπροσδιορίζεται και να απολαμβάνει τα προνόμια της καρέκλας.

Το αξιακό σας σύστημα ήταν γνωστό πάντα.

Μονό που ευτυχώς για όλους μας δεν θα μπορεί για πάντα να είναι επίκαιρο.

Η Συντονιστική Επιτροπή του Ε.Κ.Α. Αθηνών
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ