2019-04-16 20:40:31
Φωτογραφία για Προεκλογικό σποτ ΑΝΕΛ με...τον Thanassis το κανίς...
ΒΙΝΤΕΟ Έμμεσες αλλά σαφείς αιχμές σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ περιέχει το νέο τηλεοπτικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις εκλογές.

Στο νέο σποτ δεν πρωταγωνιστεί ο μικρός Αλέξης όπως παλαιότερα, αλλά...

ένα μαύρο κανίς, ο thanassis, που δέχεται εντολές στα γερμανικά και τις εκτελεί άψογα...

Ανάμεσα στις δεξιότητες του thanassis είναι να τρώει ψίχουλα και να μεταφέρει χρήματα σε δεσμίδες στο αφεντικό του!

Να σημειωθεί, ότι μετά την παραίτησή του από την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος είχε αποκαλύψει ότι ο πρωθυπουργός δέχθηκε πιέσεις για το Σκοπιανό από την Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντας μάλιστα ότι πιέσεις από την Γερμανίδα καγκελάριο δέχθηκε και ο ίδιος, αλλά δεν υποχώρησε.

«Εμείς υπακούμε μόνο σε μια φωνή, την φωνή των Ελλήνων» το μήνυμα του κόμματος.

Δείτε το βίντεο των ΑΝΕΛ:

Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ


Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρουσίασε ο Πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, σε εκδήλωση στο Ζάππειο.

«Είναι η 6η εκλογική μάχη που ξεκινάμε και θα είναι η 6η νίκη για τους ΑΝΕΛ» τόνισε στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος, ενώ εξέφρασε την συμπαράσταση των ΑΝΕΛ στον Γαλλικό λαό για την καταστροφή που υπέστη η Παναγία των Παρισίων.

Υπενθύμισε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε στο Ζάππειο το 1979 την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΟΚ, προσθέτοντας «επιλέξαμε, όχι τυχαία, να συναντηθούμε εδώ, όπως τότε που ξεκίνησε η Ελλάδα την ελπιδοφόρα πορεία της».

«Δεν φθάνει να θέλουμε την Ευρώπη, πρέπει και η Ευρώπη να είναι αυτή που θέλουμε. Σήμερα είναι η Ευρώπη των αριθμών, των δανειστών, των εξωθεσμικών κέντρων, των διευθυντηρίων. Το ζήσαμε και το πληρώσαμε ακριβά τα προηγούμενα χρόνια οι Έλληνες» υπογράμμισε ο Π. Καμμένος επισημαίνοντας ότι «σε όλα τα κράτη-μέλη οι πολίτες στέκονται με φόβο και περίσκεψη απέναντι στην ΕΕ».

«Οι ΑΝΕΛ δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβιβαστούμε με την Ευρώπη των δανειστών και δεν εκχωρούμε εθνική κυριαρχία σε κανένα και ποτέ. Ο ευρωσκεπτικισμός που εκφράζουμε είναι θετική και δημιουργική στάση. Αναζητούμε την Ευρώπη της μοναδικής και αναντικατάστατης αξίας του ανθρώπου» είπε ο Π. Καμμένος, προσθέτοντας ότι «η ευρωπαϊκή οικονομία δεν πρέπει να βασίζεται μόνο σε αριθμούς, αλλά πρέπει να συνυπολογίζει την ιδιαιτερότητα κάθε κράτους-μέλους, όλα εκείνα τα στοιχεία που συνιστούν την ταυτότητά του».

Διαβάστε ολη την παρουσίαση και δείτε τους υποψήφιους ΕΔΩ
NoNews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ