2019-04-17 08:27:02
Φωτογραφία για Πατέρας 15χρονης που τραυματίστηκε στην Παραβόλα: «Έκανε μαγκιές ο οδηγός – εμείς δεινοπαθούμε»
Συγκλονισμένη είναι ακόμη η τοπική κοινωνία της Παραβόλας από το τροχαίο που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό 15χρονης μαθήτριας το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, 12 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος Ρομά (χωρίς δίπλωμα) παρέσυρε δύο 15χρονες μαθήτριες, τραυματίζοντας σοβαρά τη μία εξ αυτών που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Ευτυχώς η άλλη 15χρονη υπέστη μόνο ελαφρύ τραυματισμό από την παράσυρση.

Όπως έγινε γνωστό, αύριο, Τετάρτη 17 Απριλίου, μαθητές και κάτοικοι στην Παραβόλα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας και για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου του δρόμου όπου σημειώθηκε το ατύχημα.

Σημειώνεται ότι σήμερα το μεσημέρι το εν λόγω ατύχημα απασχόλησε την εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ, όπου καταγράφηκαν μαρτυρίες κατοίκων αλλά και του πατέρα της 15χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά.


Ο κ. Γιάννης Πατλιάς, πατέρας της 15χρονης, μίλησε για το περιστατικό αλλά και για τον 19χρονο Ρομά, οδηγό του οχήματος. «Ο κύριος αυτός είναι ελεύθερος και εμείς δεινοπαθούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων. Ο οδηγός «έκανε μαγκιές και επιδείξεις» σύμφωνα με τον πατέρα της 15χρονης, ενώ έγινε λόγος και για απαράδεκτη στάση του 19χρονου αμέσως μετά το ατύχημα.

Για το ατύχημα μίλησε και ο θείος της 15χρονης ο οποίος είναι πυροσβέστης και κλήθηκε στο σημείο έπειτα από το ατύχημα.

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στην εκπομπή, ζήτησαν παρεμβάσεις και πεζοδρόμιο στο συγκεκριμένο σημείο, στην είσοδο της Παραβόλας.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι σήμερα ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, ζήτησε με έγγραφο του στον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας και τον Διοικητή Τροχαίας Αγρινίου, «ενίσχυση της αστυνόμευσης και ελέγχων παραβάσεων στο δρόμο Αγρίνιο – Παραβόλα».

Μάλιστα ο κ. Παπαναστασίου ζήτησε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας αναγκαίες παρεμβάσεις για μείωση ταχύτητας οχημάτων εντός του οικισμού Καινούργιου και του οικισμού Παραβόλας.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής από το 0:54:11, εδώ.

 https://www.agriniopress.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ