2019-04-17 09:30:45
Φωτογραφία για Απεργία πείνας συμβασιούχων - παρατασιούχων στην Πλατεία Κλαυθμώνος
Τρεις σκηνές έχουν στηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος απέναντι από το Υπουργείο Εσωτερικών από το βράδυ της Τρίτης. Μετά από κινητοποίηση του Σωματείου Συμβασιούχων ΟΤΑ Ελλάδος και συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία υποσχέθηκε να μεταφέρει το αίτημα στον Υπουργό Αλέξη Χαρίτση που βρίσκεται εκτός Αθηνών, οι συμβασιούχοι - παρατασιούχοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία πείνας.

Έτσι, έστησαν τρεις σκηνές και άπλωσαν ένα πανό που γράφει "Απεργία Πείνας", ζητώντας άμεσα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Υπουργό Εσωτερικών, διεκδικώντας την μονιμοποίησή τους, αφού όπως λένε έχουν εργαστεί για χρόνια στην υπηρεσία και πλέον έχουν περιέλθει σε απόγνωση. 

Μάλιστα, η μια από τους απεργούς, η Μαριάννα Βουγιούκα, αντιπρόεδρος του Σωματείου Συμβασιούχων ΟΤΑ Ελλάδος, εργάζεται για 18 χρόνια με το καθεστώς της συμβασιούχου - παρατασιούχου στον Δήμο Κρωπίας και τόσο η ίδια όσο και πολλοί συνάδελφοί της περιμένουν πως εντός του επόμενου μήνα θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Όπως λένε οι απεργοί, δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από την πλατεία αν δεν κανονιστεί το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ARTEMIS WALK ON THE SEASIDE
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ARTEMIS WALK ON THE SEASIDE
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ