2019-04-17 14:27:26
Φωτογραφία για Και άλλη δωρεά κράνους στην Ομάδα ΔΙΑΣ ΝΑ Αττικής
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτ/κής Αττικής Γεώργος Καλλιακμάνης μαζί με τον Ταμία της Ένωσή

μας Νικόλαο Κορομηλά και τον Κο Γεώργιο Παγώνη Διευθυντή του εφοπλιστικού γραφείου του Κου Αθανάσιου Μαρτίνου, παρέδωσαν άλλο ένα κράνος υψηλών προδιαγραφών σε συνάδελφο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής.

Επισημαίνεται ότι ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Καλλιακμάνης είχε απευθυνθεί στον εφοπλιστή Κο Αθανάσιο Μαρτίνο προκειμένου να εξασφαλιστούν κράνη για κάποιους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής καθώς, τα κράνη τα οποία ήδη χρησιμοποιούσαν, ήταν σε άθλια κατάσταση.

Ένα από τα κράνη αυτά, τα οποία δόθηκαν σε προγενέστερο χρόνο, έσωσε την ζωή του συναδέλφου μας Αστυφύλακα Αλέξανδρου Τάση ο οποίος υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής και ενεπλάκη πρόσφατα σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Είμαστε παρών και δίπλα στον συνάδελφο προκειμένου να αντιμετωπίσουμε προβλήματα της καθημερινότητάς του.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τον εφοπλιστή Κον Αθανάσιο Μαρτίνο για την έμπρακτη και ουσιαστική συνεισφορά του στην Ένωσή μας, αλλά και τον Διευθυντή του γραφείου του Κον Γεώργιο Παγώνη για την πολύτιμη συνεργασία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                          ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΑΡΑΣ
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ