2019-04-17 14:56:53
Φωτογραφία για Ομάδα αγνώστων μπούκαρε στο Δημαρχείο Ηλιούπολης...
Άγνωστοι εισέβαλαν νωρίτερα σήμερα στο Δημαρχείο Ηλιούπολης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilioupolinews, οι εισβολείς είχαν στόχο το γραφείο του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου. 

Όταν κατάφεραν να φτάσουν στο γραφείο του Δημάρχου, προπηλάκισαν και έσπρωξαν μια εκ των συνεργατών του, ενώ ο ίδιος ο Δήμαρχος ενεπλάκη μαζί τους προσπαθώντας να προστατεύσει τις εργαζόμενες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές ή τραυματίες.

Η ομάδα ΔΙΑΣ κατάφερε να κάνει ορισμένες προσαγωγές κατά την έξοδο των εισβολέων, λίγα μέτρα πιο πέρα από το Δημαρχείο, στο ύψος της κεντρικής πλατείας Ηλιούπολης.

Συνεργάτες του Δημάρχου, μιλώντας στο ilioupolinews κάνουν λόγο για «άνανδρες και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που δεν πρόκειται να λυγίσουν το ήθος και το τιτάνιο έργο της Δημοτικής αρχής και του ίδιου του Δημάρχου«, συμπληρώνοντας πως «Το τεραστιο έργο του δημάρχου κου Βαλασόπουλου οι αξίες του και το ηγετικό του προφίλ έχουν κάνει πολλούς να χάσουν την ψυχραιμία τους»...

ilioupolinews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ