2019-04-17 22:36:46
Φωτογραφία για Παράξενοι ήχοι της Αποκάλυψης καταγράφονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες
Οι περίεργοι ήχοι από τον ουρανό επιστρέφουν!

ΜΠΡΙΣΤΟΛ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Στις 10 Απριλίου 2019, δύο παράξενοι ήχοι καταγράφηκαν στο Shirehampton, sto Bristol, UK:

Πρώτα ακούστηκε στις 10 μ.μ., ακούστηκε τελευταία στις 3 το βράδυ της 10ης / 11ης Απριλίου 2019. Επαναλαμβανόμενος ήχος σάλπιγγος / μέταλλο που λείαντο μερικές φορές ήταν πολύ δυνατός.

Ξύπνησα τα παιδιά μου, και αργότερα εγώ. Πολύ παράξενο. Ζούμε στο Shirehampton, κοντά στο λιμάνι του Μπρίστολ, οπότε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είναι μεγάλα πλοία αγκυροβολημένα στο λιμάνι που κάνουν θόρυβο, αλλιώς δεν είμαι σίγουρος τι να σκεφτώ! Ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος από αυτό. Ακούγεται πολύ όπως το βίντεο του Γκοτένμπουργκ το  2018 .

Ο  θόρυβος του περιβάλλοντος είναι ο αυτοκινητόδρομος Μ5 που καταπνίγει κάπως τον παράξενο ήχο. Ήταν πολύ πιο σαφής / πιο δυνατός στην πραγματική ζωή.


ΔΟΥΒΛΙΝΟ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ.

Έντονος και ερεθιστικός παράξενος θόρυβος φαινομενικά έρχεται από τον ουρανό. Καταγράφηκε το πρωί της 15ης Μαρτίου 2019 από το North County Dublin. Ο θόρυβος ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια και φαίνεται να έχει αυξηθεί σε συχνότητα και ένταση.

Ο θόρυβος έχει ακουστεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες, τη νύχτα ή την ημέρα. Έχει ακουστεί σε διάφορες τοποθεσίες κατά μήκος της βόρειας ακτής του Δουβλίνου ταυτόχρονα. Μπορώ κατηγορηματικά να δηλώσω ότι δεν σχετίζεται με τον αέρα! .. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να δημοσιεύω εάν υπάρχει κάποια σημαντική αύξηση των εν λόγω φαινομένων.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ, ΚΑΝΑΔΑΣ.

Εργάστηκα στις 5 Φεβρουαρίου 2019 στο Saint-Laurent, στο Μόντρεαλ, όταν άρχισα να ακούω τον παράξενο ήχο από το γραφείο μου από τις 9:30 π.μ. έως τις 10:00 πμ. Αρχικά σκέφτηκα ότι πρέπει να είναι οι καθαριστές του χιονιού ή κάποιες μηχανές που σκίζουν την άσφαλτο, αλλά όταν άνοιξα το παράθυρο για να το ακούσω καλύτερα, με εντυπωσίασε σαν εξαιρετικά παρόμοιο με τους περίεργους ήχους που ακούγονται παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων αρκετών περιπτώσεων στο Κεμπέκ .

Ξεκίνησε έντονα για περίπου 20 λεπτά (που θα μπορούσα να το ακούσω) και έπειτα θα μπορούσε να ακουστεί ακόμα μερικές φορές μέχρι το απόγευμα, αν και με πιο ήπιο ήχο. Όταν έφυγα περίπου στις 4:30 μ.μ., είχε σταματήσει τελείως.

ΟΧΑΪΟ, ΗΠΑ.

Σήμερα το πρωί υπήρχαν περίεργοι θόρυβοι στον ουρανό! Έμοιαζε με ένα τζετ, αλλά δεν υπήρχε κανένα αεριωθούμενο αεροπλάνο! Δεν υπάρχουν αεροδρόμια γύρω από το σημείο όπου ζω! Ο ουρανός ήταν σκοτεινός και ήταν θυελλώδης, αλλά σίγουρα δεν είναι βροντή ή άνεμος!

Οι ήχοι ήταν πιο δυνατοί και συχνότεροι πριν βγάλω το τηλέφωνό μου και άρχισα να γράφω! Διήρκεσε περίπου 45 λεπτά σε μια ώρα!

Χθες, η Παναγία των Παρισίων κάηκε ... Ήταν αυτή η σάλπιγγα ηχητικά σημάδια για αυτό το αποκαλυπτικό γεγονός;

http://strangesounds.org/2019/04/strange-sounds-us-uk-canada-ireland-video-2019.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ