2019-04-18 07:48:42
Φωτογραφία για Bίντεο από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης
Αναδημοσιεύουμε από indymedia

Το βίντεο απο την παρέμβαση για τα αλλεπάλληλα εργατικά "ατυχήματα" στο δημαρχείο Ηλιούπολης, το οποίο μεταξύ άλλων διαψεύδει πανηγυρικά την προσπάθεια στρέβλωσης της πραγματικότητας απο τον δήμαρχο Βαλασόπουλο και τα συστημικά ΜΜΕ

Η βασική ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά το δήμαρχο Ηλιούπολης καθώς δε μιλάμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για ένα πλήθος παρατυπιών και παραβάσεων, μικρών και μεγάλων, τυπικών και ουσιαστικών.

Κάθε θάνατος, κάθε τραυματισμός, κάθε ακρωτηριασμός, κάθε στιγμή που κατα τύχη κάποιος δεν σκοτώνεται, σημαίνει οτι οι εργαζόμενοι είναι αναλώσιμοι για τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους πολιτικούς τους προιστάμενους, και το πιο εξοργιστικό απ΄όλα αυτά, είναι οτι κανείς απο αυτούς δεν καθαιρείται, δεν ελέγχεται, κανείς απο αυτούς δεν λογοδοτεί.

Να μην περιμένουμε τίποτα απο τα αστικά δικαστήρια-προστάτες των αφεντικών, τις υποσχέσεις των κομματαρχών, τους επαγγελματίες αντιπροσώπους "του λαού". Να τελειώνουμε με τις μακάβριες λίστες ανθρώπων μεταναστών και ντόπιων, που σκοτώνονται και ακρωτηριάζονται για ένα μεροκάματο.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

πηγή: athens.indymedia.org

πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ