2019-04-18 09:28:04
Φωτογραφία για K. Παπακώστα για Εξάρχεια: Δεν υπάρχει άβατο
Τα περί «άβατου» στην περιοχή των Εξαρχείων απέρριψε εκ νέου η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, επαναλαμβάνοντας πως αν υπάρξει αποφασιστικότητα και βούληση «η περιοχή μπορεί να γίνει η Μονμάρτη της Αθήνας».

«Το δόγμα είναι ότι δεν υπάρχει άβατο» είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ή παραβατικότητα», πρόσθεσε. Ανάφερε ακόμη ότι πήγε πρόσφατα στα Εξάρχεια και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

«Για εμένα τα Εξάρχεια είναι μία γειτονιά στην οποία έχω πολλούς φίλους, πολλά χρόνια. Υπάρχει ένας κόσμος εκεί που πάλλεται στο να προσφέρει πολιτιστικό έργο. Να παράγει για τη χώρα πολιτισμό» συνέχισε για να προσθέσει: «Εγώ πηγαίνω και πίνω καφέ, όταν έχω χρόνο, παντού. Στα Εξάρχεια έχω παρακολουθήσει θέατρο πρόσφατα και έχω πιει καφέ πρόσφατα. Προσωπικά κυκλοφορώ στα Εξάρχεια, χωρίς να οπλοφορώ».

Ερωτηθείσα αν μπορεί να προσεγγίσει ένα περιπολικό την περιοχή των Εξαρχείων στην περίπτωση που κάποιος πολίτης χρειαστεί βοήθεια η κ. Παπακώστα απάντησε ότι «βεβαίως οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο Α.Τ της περιοχής των Εξαρχείων».

Υποστήριξε ακόμη πως «ο πολιτικός σχεδιασμός της χώρας τις δεκαετίες που προηγήθηκαν, μέχρι και σήμερα, ήταν σε μία κατεύθυνση, απλώς ''να λύσουμε τα ζητήματα και μόνο με καταστολή και αστυνόμευση''».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ