2019-04-18 10:34:30
Φωτογραφία για Έξω φρενών όλος ο Παναθηναϊκός με την διαιτησία!...
Η διαιτησία στην Μαδρίτη και οι αποφάσεις των διαιτητών στα τελευταία τέσσερα λεπτά έφεραν μεγάλη αναστάτωση και νεύρα στον οργανισμό του Παναθηναϊκού, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις των Πιτίνο και Βουγιούκα. 

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μία ανάσα από το break στο Game 1, όμως στο τέλος ηττήθηκε από την Ρεάλ στην Μαδρίτη με 75-72, μένοντας με το... κρίμα της εξαιρετικής εμφάνισης και της μεγάλης προσπάθειας για το θετικό αποτέλεσμα.

Η αισιοδοξία για την συνέχεια της σειράς υπάρχει δεδομένα, όμως η λήξη του πρώτου αγώνα στο WiZink Center δημιούργησε αναστάτωση και νεύρα σε όλα τα επίπεδα του «πράσινου» στρατοπέδου. Αιτία; Οι αποφάσεις των διαιτητών Ρίζικ, Ράντοβιτς και Ντιφαλά κυρίως στα τελευταία τέσσερα λεπτά του ματς, στα οποία η Ρεάλ σημείωσε έξι καθοριστικούς πόντους από την γραμμή των βολών. Μάλιστα, οι Μαδριλένοι είχαν 11 βολές στο δεύτερο μέρος, την ώρα ποι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έμειναν μόλις στις 2! Το συνολικό... σκορ σταμάτησε στο 22-8, ενώ τα παράπονα εκφράστηκαν και σε δημόσιο επίπεδο, τόσο από τον Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου, όσο και από τον Ίαν Βουγιούκα στην κάμερα της Nova.


«Δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα», ανέφερε ο 66χρονος τεχνικός που δεν έχει αναφερθεί ξανά στην διαιτησία, «πήρε σφυρίγματα η Ρεάλ» τόνισε ο πάντα χαμηλών τόνων σέντερ. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε και αυτός αιχμές για τις «σφυρίχτρες» του ματς, οι οποίες έδωσαν όλες τις επαφές προς την πλευρά της Ρεάλ και δεν... είδαν τις αντίστοιχες στην «πράσινη» μεριά.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το ματς διεξήχθη κάτω από το βλέμμα του υπεύθυνου διαιτησία της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς, κάτι που έχει και την δική του σημασία για την συνέχεια της σειράς. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του όλα όσα συνέβησαν στο Game 1 και να στρέψει την προσοχή του στο Game 2, στο οποίο θα κυνηγήσει και το πολυπόθητο break...
sdna.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ