2019-04-18 15:36:23
Φωτογραφία για Ο Δικηγόρος ΜΙΧΑΗΛ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θανάση Κασόλα
            Ο Δικηγόρος Ζαχαράκης Μιχαήλ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας με το συνδυασμό "Κύμα Αλλαγής" και τον Θανάση Κασόλα 

Σε δήλωσή του επισημαίνει:

          Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, πιστεύω πως έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος για τα μικρά, τα μείζονα και τα μέγιστα ζητήματα του τόπου μας. Είναι κοινή παραδοχή όλων των συμπολιτών μας πως τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας βιώνει ένα καθεστώς πλήρους εγκατάλειψης, αδιαφορίας και απαξίωσης με συνέπεια να υποφέρουμε όλοι εμείς στην καθημερινότητά μας από μια σειρά προβλημάτων όπως η καθαριότητα, το οδικό δίκτυο, η έλλειψη τουριστικής ανάπτυξης, ο φωτισμός της πόλης, τα αδέσποτα και άλλα. Οι απόψεις όλων των συμπολιτών μας, ακόμα και οι αντίθετες είναι σεβαστές! Απλώς στις μέρες που ζούμε θεωρώ πως καθένας από εμάς, από τον πρώτο έως τον τελευταίο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο πρέπει να εκφέρει ξεκάθαρη και εμπεριστατωμένη άποψη γι΄αυτά τα ζητήματα...  


          Τον Θανάση Κασόλα τον γνωρίζω αρκετά χρόνια καθώς και οι δυο δραστηριοποιούμαστε ως ελεύθεροι επαγγελματίες στην πόλη της Βόνιτσας. Κατόπιν αυτών, όταν μου ζήτησε να συμπορευθώ μαζί του, η απάντηση για εμένα ήταν "μονόδρομος".

          Σε αυτό το όμορφο ταξίδι που έχει ξεκινήσει για εμένα, έχω την τιμή να ζητήσω τη στήριξή σας, καθώς όπως είχε πει και ο Thomas Mann: "Οι ιδέες δεν επιβιώνουν αν δεν έχει κανείς την ευκαιρία να παλέψει γι΄αυτές".

Ζαχαράκης Μιχαήλ

Δικηγόρος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Δημοτικής Ενότητας Ανακτορίου

******************

Βιογραφικό:

            Γεννήθηκα στην Αθήνα το έτος 1985 και κατοικώ στην πόλη της Βόνιτσας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας όπου και μεγάλωσα. Αποτελώ μέλος πολύτεκνης (εξαμελούς) οικογένειας και είμαι γιος της δασκάλας Χριστίνας Τσιλιγιάννη και του Παναγιώτη Ζαχαράκη υπαλλήλου ΟΤΕ. 

         Είμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και ασκώ μαχόμενη και συμβουλευτική δικηγορία από το έτος 2013 διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Βόνιτσας. 

        Έχω διατελέσει μέλος της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας σε ζητήματα ερμηνείας και εφαρμογής του Ν. 3869/2010 περί ρυθμίσεως των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων (Νόμος Κατσέλη) και σήμερα πλέον είμαι Δικηγόρος Παρ΄Εφέταις. 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ