2012-06-12 21:23:43
Φωτογραφία για ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: ΜΠΗΚΑΜΕ... ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ
Μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδας με 1-2 από την Τσεχία, ο Βασίλης Τοροσίδης εμφανίστηκε... "σκασμένος" στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού.

«Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μπαίνουμε έτσι άσχημα, κοιμισμένα θα έλεγα. Έτυχε να κάνει δύο ευκαιρίες και δύο γκολ η Τσεχία. Ύστερα ξυπνήσαμε και μπήκαμε στο ματς», είπε αρχικά ο Τοροσίδης.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυριάρχοι αλλά δεν προλάβαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν θα μιλήσω ατομικά, ποιος έφταιγε και ποιος όχι. Όλοι φταίξαμε. Δεν πρέπει να κοιτάμε τους άλλους, κοιτάμε μόνο εμάς. Δεν θα βγάλουμε τα... κομπιουτεράκια. Πρέπει να διορθωθούμε έστω στο ματς με τη Ρωσία», συμπλήρωσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού και κατέληξε:

«Με όποια ομάδα και να παίζαμε, έτσι όπως μπήκαμε δεν θα είχαμε άλλη τύχη. Πρέπει να μας πιστέψει ο κόσμος. Εμείς θα προσπαθήσουμε αφού είμαστε μέσα στην πρόκριση. Δεν θέλω να κρίνω διαιτητές, όμως επαναλαμβανόμενο λάθος παύει να είναι λάθος. Θα μπαίναμε στο ματς αν μετρούσε το γκολ του Φωτάκη. Πιστέψαμε στην επανάληψη μετά το γκολ του Γκέκα, όμως δεν ήρθε η ισοπαλία.

Κοιτάμε μπροστά τώρα και τη νίκη με τη Ρωσία. Αν παίξουμε όπως πρέπει όλα μπορούν να γίνουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ελλάδα-Τσεχία 1-2
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ελλάδα-Τσεχία 1-2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ