2019-04-18 19:00:31
Φωτογραφία για Υπογραφή σύμβασης  για την κατασκευή αστικής οδοποιίας στις Δ.Ε. Πύλου-Κορώνης-Μεθώνης
Υπογράφηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Πύλου–Νέστορος μεταξύ του δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη και του εκπροσώπου της αναδόχου του έργου τεχνικής εταιρείας «Τζικάκης Ευστάθιος του Νικολάου Ε.Δ.Ε.», η σύμβαση κατασκευής του έργου με τίτλο: «Κατασκευή αστικής οδοποιίας Δ.Ε. Πύλου-Κορώνης-Μεθώνης (Α’ Φάση)». 

Το έργο με προϋπολογισμό 796.875,00 € αφορά στις εργασίες συντήρησης της αστικής οδοποιίας με ασφαλτοτάπητα εντός των Δημοτικών Ενοτήτων Πύλου, Μεθώνης και Κορώνης.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε

την προσπάθεια, μέσα από την συντήρηση και επισκευή των δημοτικών μας δρόμων, ώστε να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης και ασφάλειας στη διέλευση των πολιτών.  

 Γνωρίζουμε τα πολλά προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι θεομηνίες στο δημοτικό μας δίκτυο και προχωράμε στην υλοποίηση αντίστοιχων έργων. Ένα μεγάλο μέρος των αποκαταστάσεων είναι σε εξέλιξη. Ακολουθεί σε λίγες μέρες η υπογραφή του έργου για την αποκατάσταση οδοστρώματος στη Δ.Ε. Νέστορος και φυσικά βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη οι εργολαβίες για τις Δημοτικές Ενότητες Παπαφλέσσα και Χιλιοχωρίων, έργα για τα οποία η διαδικασία δημοπράτησής τους έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο.».
newsmessinia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ