2019-04-18 20:56:21
Φωτογραφία για Από τις υποψηφιότητες που αξίζουν!- Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ υποψήφιος στο τοπικό ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μασούρα
              Υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μοναστηρακίου Βόνιτσας, με το συνδυασμό «Συμφωνία Ελπίδας» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Μασούρα, κατεβαίνει ο δραστήριος Διονύσης Πετρόπουλος. 

            Έχει έντονη κοινωνική δράση, όρεξη για δουλειά, πρόκειται για έναν δυναμικό άνθρωπο, ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, με δράσεις περιβαλλοντικές, πολιτιστικές, αθλητικές. Ο Διονύσης Πετρόπουλος έχει χρόνια κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων στην πλάτη του, έχοντας δώσει όλα αυτά τα χρόνια δείγματα γραφής και τώρα ήρθε η ώρα να προσφέρει και στο πεδίο της αυτοδιοίκησης και μάλιστα στο χωριό του για να συμβάλλει ενεργά και με πάθος στην δημιουργική ανάπτυξη του τόπου του. 

Από τις υποψηφιότητες που αξίζουν!

Σε δήλωσή του επισημαίνει:

     Έχω τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως Τοπικός Σύμβουλος στο Χωριό μου το Μοναστηράκι τού Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου κύριου Μασούρα Δημήτρη    Η αγάπη μου για το χώριο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και η θελησή μου να βοήθησω όπως και όσο μπορώ στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με οδήγησαν στήν αποφασή μου αυτή.

       Ζητώ λοιπόν την υποστήριξη σας σε αυτόν τον αγώνα μου γιά το καλό του τόπου μας. Σας ευχαριστώ !!!!!!

Με Εκτίμηση

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος

Κοινότητας Μοναστηρακίου 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ