2019-04-19 06:35:21
Φωτογραφία για Τελετή Απονομής Πτυχίων στους Σπουδαστές της 1ης ΕΣ του Τμήματος Επιμόρφωσης Ανθυπασπιστών και Μόνιμων Υπαξιωματικών του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης
 Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΓΕΕΘΑ «Επγος (Ι) Δημήτριος Καμπέρος», η τελετή απονομής πτυχίων στους σπουδαστές της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς «Λχιας Δημήτριος Ίτσιος» του Τμήματος Επιμόρφωσης Ανθυπασπιστών και Μόνιμων Υπαξιωματικών του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης (ΙΔΕ- ΤΕΑΜΥ), παρουσία του Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Αντιναύαρχου Ιωάννη Παξιβανάκη ΠΝ, ο οποίος επέδωσε και τα πτυχία.  

Στην τελετή παρέστησαν ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί των ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης, διάρκειας 3 μηνών, διοργανώνεται από το ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία με το ΙΔΕ, με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων των στελεχών σε θέματα τρέχουσας διεθνούς πολιτικής, οικονομίας και ιστορίας και παρέχεται δωρεάν στις Ένοπλες Δυνάμεις από τον επικεφαλής καθηγητή κ. Αριστείδη Γιαπαλή.

Στο ανωτέρω πρόγραμμα συμμετείχαν 48 σπουδαστές από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.  
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ