2019-04-19 09:30:16
Φωτογραφία για Mαυρίδης: Τα επικοινωνιακά φάουλ, οι δηλώσεις που άλλαξε, και το ρεπορτάζ που φέρνει νέα δεδομένα
Την είδα, την ξαναείδα τη συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη στην Ελεονώρα Μελέτη, τη "ρούφηξα"

κυριολεκτικά και ορμώμενος από τη γνώση για την ιστορία της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, συννεφάκια άρχισαν να τριγυρίζουν γύρω απ' το κεφάλι μου. Συννεφάκια με απορίες, ερωτήσεις ρητορικές και μη, και στο τέλος θυμήθηκα τι έγραφαν και έλεγαν οι τηλεοπτικοί συντάκτες εκείνο το καλοκαίρι που το World Party μας άφησε χρόνους και μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

1) Έκανε ο Μαυρίδης εκπομπή με τον Τανιμανίδη στο TV 100, όπως είπε στην Ελεονώρα; Η αλήθεια είναι πως ο Τανιμανίδης είχε μια δική του εκπομπή στην TV100, με το όνομα "ΟΛΑ ΚΑΛΑ STREET", στην οποία κάποιες φορές είχε φέρει τον τότε φίλο του Μαυρίδη ως καλεσμένο. Σε καμία περίπτωση "δεν παρουσίαζαν" ή "είχαν μαζί" κάποια εκπομπή στο συγκεκριμένο κανάλι, όπως τόνισε στη Μελέτη. Ο Μαυρίδης δεν ήταν ποτέ εργαζόμενος του Tv100 (μια απλή ερώτηση στον κανάλι μπορεί να επιβεβαιώσει το παραπάνω)! 


2). Ποιος τελικά είναι ο δημιουργός του concept World Party; Η ιδέα του World Party ήταν 100% του Τανιμανίδη ή όχι; Αν δεν ήταν γιατί ο Μαυρίδης με σχετικές δηλώσεις του στο παρελθόν, υποστήριζε ότι ήταν ιδέα του Τανιμανίδη; Ήταν δηλώσεις που έγιναν όταν τα πηγαίναν καλά. Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Μαυρίδη στο facebook που λέει ξεκάθαρα ότι η ιδέα ήταν του Σάκη. Μετά τη μέση του κειμένου γράφει: "Κλείνοντας έχω να πω το εξής: το World Party είναι μια ιδέα του Σάκη.

3). Είναι τελικά «χαζό» να γράφεται ποιανού ιδέα είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν; Ο Μαυρίδης είπε στη Μελέτη ότι στους τίτλους του World Party αναφερόταν ότι ο δημιουργός της ιδέας είναι ο Σάκης: "είμαι πικραμένος για αυτό, εγώ είμαι τίμιος, αυτό όλο είναι αμοιβαίο, είναι μια παρέα...δηλαδή ΕΚΑΤΣΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΙΔΕΑ..? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ!", τόνισε. Δείτε όμως παρακάτω τι έγραφε στη δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1, "Beat Buzzer" :

4) Όταν δανείζεις χρήματα και σου επιστρέφονται, πώς συμμετέχεις σε μια επένδυση; Αν όντως ισχύει το γεγονός ότι ο Γιώργος δάνεισε κάποια χρήματα στον Σάκη, που για να το λέει και να το ξαναλέει έτσι θα είναι, αυτό είναι από μόνο του απόδειξη ότι ΔΕΝ συμμετείχε στο project World Party, αλλιώς δεν θα τα είχε δανείσει τα χρήματα στον φίλο του, αλλά θα τα είχε επενδύσει στη εταιρεία παραγωγής και δεν θα τα έπαιρνε πίσω. Μια εταιρεία παραγωγής που από την πρώτη μέρα άνηκε 100% στον Σάκη και ήταν η μόνη συμβαλλόμενη με τα κανάλια που αγόρασαν την εκπομπή (αποδεικνύεται επίσης εύκολα αυτό). Άρα, από την πρώτη μέρα και για 4 συνεχόμενα χρόνια, όλοι γνώριζαν και ήταν προφανώς σύμφωνοι ότι η παραγωγή και όλο το project ανήκει στον Σάκη.

Πάρτε τώρα και μια δική μου πληροφορία, που επιβεβαίωσα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ εκείνης της χρονιάς που το World Party ολοκληρώθηκε στον Alpha και δεν ξαναβγήκε στον αέρα: Δεν παράτησε ο Σάκης το World Party και τον Γιώργο για το Survivor, όπως έχει γραφτεί κατά κόρον. Πρώτα συζήτησε ο Γιώργος με τον ALPHA το δικό του project ,"Στον Δρόμο" ,και στη συνέχεια ήρθε η πρόταση του Survivor προς τον Σάκη (επίσης μια πραγματικότητα που αποδεικνύεται μέσω ALPHA για το πότε ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την εκπομπή, "Στον Δρόμο").  Λίγες μόνο εβδομάδες μετά το τέλος του World Party την τελευταία του σεζόν στον ALPHA, ο Μαυρίδης έκλεισε ραντεβού με στέλεχος του ALPHA, εν αγνοία του Τανιμανίδη, για να συζητήσει την εκπομπή, "Στον Δρόμο". Σε εκείνο το διάστημα, λοιπόν, ο Τανιμανίδης έμεινε ξεκρέμαστος, χωρίς να γνωρίζει την επόμενη κίνηση του Μαυρίδη. 3 μήνες μετά ήρθε η πρόταση του Survivor στον Σάκη.

Του Στέφανου Κωνσταντινίδη (Gossip-tv)

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ