2019-04-19 12:00:10
Φωτογραφία για Μανία Τούρκων για το Λαύριο, όπου «βλέπουν» εκπαίδευση Κούρδων
Ξανά – μανά οι τουρκικής έμπνευσης και υλοποίησης προβοκάτσιες περί δήθεν ύπαρξης στρατοπέδου εκπαίδευσης Κούρδων ανταρτών σε βόμβες,στο Λαύριο

Η νέα χοντροκομμένη προβοκάτσια »έγινε γνωστή» ή »διαπιστώθηκε», κατά τα γραφόμενα σε τουρκικές εφημερίδες, με αφορμή τις συλλήψεις,τις προάλλες, μελών του DHKP-C στην Κωνσταντινούπολη.Μόνο που τα γραφόμενα αυτά δεν τα αποδίδουν σε κάποιο πρόσωπο αλλά γράφουν γενικά ότι …»έγινε γνωστό» ή …’διαπιστώθηκε»! Προφανώς έγινε γνωστό στον …ύπνο των συντακτών ή των υποβολέων τους στην ΜΙΤ!

Ας δούμε τώρα το νέο παραμύθι περί …Λαυρίου και εκπαίδευσης στα…εκρηκτικά: Όπως έγραψε η Zaman (με τον τίτλο «Βομβιστές του DHKP-C συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο») αλλά και άλλες εφημερίδες στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης συνελήφθησαν 2 γυναίκες μέλη της »τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C» που θα διέφευγαν στο εξωτερικό με πλαστή ταυτότητα. η »αποκάλυψη»:Έγινε γνωστό ότι επρόκειτο να μεταβούν στο στρατόπεδο του Λαυρίου στην Ελλάδα, για να εκπαιδευτούν στις βόμβες.


Μετά από συνεργασία της Ασφάλειας της Πόλης και της Διεύθυνσης της ΜΙΤ στην Κωνσταντινούπολη διαπιστώθηκε ότι οι εν λόγω 2 γυναίκες για τις οποίες υπάρχει ένταλμα σύλληψης , επιδιώκουν να φύγουν στο εξωτερικό. Μετά την επιχείρηση που έγινε, στις γυναίκες αυτές βρέθηκαν πλαστές ταυτότητες . Κατά την επιχείρηση ετέθησαν υπό κράτηση και άλλα 2 άτομα με την αιτιολογία ότι τους παρείχαν βοήθεια. Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε η εφημερίδα Turkiye με τον πιο …προβοκατόρικο τίτλο « Μετέβαιναν στην Ελλάδα για να εκπαιδευτούν στις βόμβες» . Στο δημοσίευμα γράφει ότι διαπιστώθηκε ότι 2 γυναίκες μέλη του DHKP-C επρόκειτο να μεταβούν στην Ελλάδα με πλαστή ταυτότητα για να εκπαιδευτούν στις βόμβες.

Να σημειωθεί ότι την ίδια προβοκάτσια περί …Λαυρίου και …εκπαίδευσης στο …στρατόπεδο …στα εκρηκτικά είχαν επιχειρήσει κύκλοι της Άγκυρας για να πλήξουν την Ελλάδα και στο τέλος Σεπτεμβρίου με διαρροές περί δήθεν .εκπαίδευσης του βομβιστή αυτοκτονίας της Κωνσταντινούπολης , στο Λαύριο.

H εφημερίδα Sabah με τον τίτλο «Εκπαιδεύτηκε [πώς να φτιάχνει βόμβες] στο Λαύριο», είχε αναφέρει τότε ότι έγινε γνωστό ότι ο- βομβιστής – Ιμπραχίμ Τσουχαντίρ, μέλος της οργάνωσης DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο) που πραγματοποίησε τη βομβιστική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα στο Σουλτανγκαζί έχει εκπαιδευτεί στο …στρατόπεδο Λαυρίου. Βλέπετε και τότε αυτό το »έγινε γνωστό»…Από ποιόν , πότε και με ποιά στοιχεία …ΟΥΔΕΝ, και τότε!

Η εφημερίδα έγραφε επίσης ότι από τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν προκύπτει ότι ο Τσουχαντίρ είχε συλληφθεί για πρώτη φορά το 1999 και αποφυλακίστηκε το 2003. Συνελήφθη ξανά το 2007 και έμεινε φυλακισμένος 8 μήνες, ενώ το 2010 εξαφανίστηκε και πήγε στην Ελλάδα. Εν τω μεταξύ η Διεύθυνση Ασφαλείας της Τουρκίας μοίρασε στα αστυνομικά τμήματα τις φωτογραφίες 10 μελών της DHKP-C που θα μπορούσαν να προβούν σε ένοπλες και βομβιστικές ενέργειες- τώρα λέγεται ότι οι δύο υποθέσεις συνδέονται.

Μας …(ξε)κούφαναν! Όχι οι …Κούρδοι με τις δήθεν …βόμβες στο … Λαύριο, αλλά τα κατασκευάσματα-στρακατρούκες της τουρκικής ΜΙΤ! Διότι περί αυτού πρόκειται αφού η Αθήνα έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και σε κάθε περίπτωση εδώ και χρόνια ότι στρατόπεδο εκπαίδευσης Κούρδων δεν υπάρχει στο Λαύριο ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα!Ας σοβαρευτούν πια και ας αφήσουν τις βλακείες αυτού του είδους που τις θυμούνται κάθε λίγο και λιγάκι!
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ