2019-04-19 13:45:04
Φωτογραφία για Διάκριση της Novartis Hellas στα Corporate Affairs ExcellenceAwards 2019
Διάκριση της Novartis Hellas στα Corporate Affairs ExcellenceAwards 2019 για την ενέργεια «Κάνε Κλικ - Φωτογραφίζουμε τη Διαφορετικότητα και τη Συμπερίληψη»

Η ενέργεια «Κάνε Κλικ - Φωτογραφίζουμε τη Διαφορετικότητα και τη Συμπερίληψη» της Novartis Hellas, βραβεύθηκε στα Corporate Affairs Excellence Awards 2019 με την ειδική διάκριση στην κατηγορία «Καινοτομία στην επικοινωνία».

Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας ήταν η ευαισθητοποίηση και η εμβάθυνση των εργαζομένων στις έννοιες της Διαφορετικότητας και τηςΣυμπερίληψης, αξίες που βρίσκονται στο επίκεντρο της εταιρικής κουλτούρας της Novartis.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ξεκίνησε από την Επιχειρησιακή μονάδα της Ογκολογίας και γρήγορα υποστηρίχθηκε από όλα τα τμήματα της εταιρίας. Οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους δεξιότητες φωτογραφίζοντας θέματα που αποτύπωναν τις έννοιες της διαφορετικότητάς και της συμπερίληψης. Από όλα τα φωτογραφικά έργα επιλέχθηκαν 12 τα οποία εκτέθηκαν σε μια μοναδική έκθεση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Novartis Hellas σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Η Άννα Μουρίκη, υπεύθυνη επικοινωνίας στο τμήμα Oγκολογίας της Novartis Hellas, δήλωσε σχετικά, «Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή και τον θεσμό για την αναγνώριση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, οι ίσες ευκαιρίες, αλλά και η καινοτομία αποτελούν σημαντικές αξίες για τη Novartis, η οποία έμπρακτα καλλιεργεί την κουλτούρα αυτή. Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την διατμηματική συνεργασία, τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη των ανθρώπων μας, που αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο του οργανισμού μας».
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ