2019-04-19 15:27:04
Φωτογραφία για Φώτης Καρύδας: Θα πρέπει εμείς να χτίσουμε την καινούργια Ελλάδα
«Θα πρέπει εμείς να χτίσουμε την καινούργια Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην πρώτη μεγάλη του ομιλία ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Φώτης Καρύδας στην κατάμεστη αίθουσα «Ιφιγένεια» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Μια «φρέσκια» και διαδραστική εκδήλωση που δεν έμοιαζε με καμία άλλη πολιτική ομιλία.. «Κι ευτυχώς ο πρόεδρός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει και όραμα και σχέδιο και μπορούμε πραγματικά να βασιστούμε σε αυτό που η Νέα Δημοκρατία προτείνει. Ένα πρόγραμμα κοστολογημένο. Ένα πρόγραμμα το οποίο θα επανεκκινήσει την οικονομία. Θα φέρει νέες θέσεις εργασίας. Η δική μας πατρίδα έχει τα πάντα. Έχει ήλιο, δυνατότητες ανάπτυξης και μια πολύ μακραίωνη ιστορία που ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος πούλησαν για 30 αργύρια», συνέχισε στην ομιλία του.

«Ο τουρισμός είναι πραγματικά ένα από τα πολύ βασικά κομμάτια στα οποία στηρίζεται η ελληνική οικονομία. Εδώ, τις βάσεις έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δημιουργώντας το υπουργείο Τουρισμού με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Το συνέχισε ο Αντώνης Σαμαράς δίνοντας μικρότερο ΦΠΑ στην εστίαση», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής στηριζόμενος στην εμπειρία και τις γνώσεις του στον τομέα του Τουρισμού, λόγω της τουριστικής επιχείρησης που διευθύνει από το 2002.


«Ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 4 χρόνια δεν έχει κάνει κανένα έργο υποδομής. Όταν ζητάς περισσότερους τουρίστες στην Ελλάδα, πρέπει να έχεις δημιουργήσει τις υποδομές. Το Ελληνικό, είναι μια τέτοια επένδυση. Ο ΣΥΡΙΖΑ τι έκανε; Σταμάτησε κι αυτό το έργο. Η Νέα Δημοκρατία, όμως, έχει ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα. Έχει ένα ξεκάθαρο όραμα για το πώς θα δημιουργήσουμε αυτές τις θέσεις», ανέφερε σχετικά με την οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας.

Οι παρευρισκόμενοι συγκλονίστηκαν από την ιστορία μιας στενής φιλικής οικογένειας του Φώτη, της οποίας και τα τρία παιδιά έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο υποψήφιος βουλευτής συνδέθηκε μέσω skype με τον Γιάννη, τον Κίμωνα και την Πωλίνα που βρίσκονται στη Σουηδία και το Τορόντο και μπροστά σε όλη την αίθουσα μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους. «Θέλουμε την πατρίδα μας και θέλουμε σε αυτή την πατρίδα να επιστρέψουν τα νέα παιδιά τα οποία έφυγαν. Ο Μίλτος είχε 3 υπέροχα παιδιά. Ο καιρός πέρασε… Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε αυτά τα παιδιά εδώ...», ανέφερε σχετικά ο υποψήφιος βουλευτής.

«Όσες ομιλίες και να κάνουμε ή όση επικοινωνία και να επιστρατεύσουμε η αθωότητα αυτών τα οποία είπαν αυτά τα παιδιά νομίζω είναι αυτό το οποίο χρειάζονται οι πολιτικοί σήμερα. Να δημιουργήσουμε πρότυπα. Να τραβήξουμε τους νέους κοντά μας. Να τους φέρουμε και να τους πούμε ότι η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Μπορούμε, όμως, να προσπαθήσουμε πολλά πράγματα. Αυτό είναι το όραμά μου. Θα μπούμε κι εμείς μπροστά, θα σηκωθούμε από τον καναπέ, θα προσπαθήσουμε! Μπορούν να πολεμήσουν αυτή την προσπάθεια. Δικαίωμά τους να κάνουν τον πόλεμό τους. Εμείς, όμως, θα αντισταθούμε!», κατέληξε ο Φώτης Καρύδας.

Ευχαριστώ πολύ!

-- 

Φώτης Καρύδας

Δημοσιογράφος - Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Βόρειου Τομέα Β' Αθηνών
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ