2019-04-19 15:55:32
Φωτογραφία για Λυκουρέζος: Εμείς μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014! Αν είναι δυνατόν..



Στη δήλωση  «εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν!» με την οποία εκφράζει την απόλυτη έκπληξή του για την σύλληψή του προχώρησε έξω από το γραφείο του ανακριτή , ο γνωστός ποινικολόγος Αλ. Λυκουρέζος. Με τον τρόπο αυτό εξέφρασε όσα νιώθει για την σύλληψη του ιδίου αλλά και του Θ.Παναγόπουλου σχετικά με την αποκαλούμενη «μαφία» του Κορυδαλλού και την απόπειρα εκβίασης του Αρ. Φλώρου

--Θρ. Κονταξής: Ο Αλ. Λυκουρέζος είναι σοκαρισμένος--

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως τη Μ. Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι θα απολογηθούν στον ανακριτή οι δικηγόροι  Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος, μετά τη προθεσμία που τους δόθηκε για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους. Oι δυο δικηγόροι θα περάσουν το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Την ίδια στιγμή την άποψη πως το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε κατά του Αλ
. Λυκουρέζου (προφανώς και κατά του Θ. Παναγόππουλου) δεν είναι αιτιολογημένο και παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας, εξέφρασε ο συνηγόρος του, Θρ. Κονταξής. Όπως είπε «οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων πρέπει να είναι σεβαστές υπό δυο προϋποθέσεις. Να είναι σύμφωνες με το νόμο και να διαπνέονται από νηφαλιότητα. Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος Λυκουρέζου πριν απολογηθεί δεν είναι αιτιολογημένο και δεν διαπνέεται από νηφαλιότητα. Δημιούργησε ένα τοξικό κλίμα παραβιάζοντας το τεκμήριο αθωότητας. Είναι σοκαρισμένος. Δεν υπάρχει κάτι στη δικογραφία. Ένταλμα συλλήψεως εκδίδεται όταν κάποιος είναι ύποπτος φυγής. Ο Αλ. Λυκουρέζος είναι γνωστής κατοικίας, βρίσκεται κάθε μέρα στα δικαστήρια».
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ