2019-04-19 15:56:36
Φωτογραφία για Στον ΣΚΑΪ τούς φταίει και ο αέρας που αναπνέουν...
Σε σύγχυση Παπαδημητρίου - Κοσιώνη για το φόρο διαφημίσεων ΒΙΝΤΕΟ

Εκεί στον ΣΚΑΪ μάλλον τους φταίει ακόμα και ο αέρας που αναπνέουν αφού δεν εξηγείται αλλιώς ο παραλογισμός γύρω από το ζήτημα του φόρου διαφημίσεων.

Τους φταίει η νέα τροπολογία; Τους φταίει η...

κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που τον επέβαλε; Τους φταίει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που τον μείωσε ή μήπως τους φταίει η προεκλογική περίοδος.

Έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αφού προσπάθησαν να πείσουν στην ουσία όσους τους άκουγαν πως η κυβέρνηση κακώς μείωσε έναν κακό φόρο, στη συνέχεια στράφηκαν εναντίον των περιφερειακών ΜΜΕ.

«Αυτό το 20% κακώς μπήκε από την αρχή. Ήταν μια τρέλα του πρώτου μνημονίου» λέει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου προσθέτοντας πως η μείωσή του είναι μια προεκλογική κίνηση.

Ωστόσο, να θυμίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ επέβαλλε φόρο 20% τον οποίο και δεν εισέπραξε. Ανέστειλε την εφαρμογή του μέχρι το 2015. Η νέα κυβέρνηση τον εφαρμόζει, κ βεβαιώνονται επιπλέον 40 εκατομμυρια για τα τέλη χρήσης συχνοτήτων. 


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάνει διαγωνισμό για πρώτη φορά στην ιστορία το 2016. Σε 3 μηνες... πέφτει ο διαγωνισμός κ αναλαμβάνει το ΕΣΡ. Μετά από δύο σχεδόν χρόνια οι καναλάρχες πληρώνουν με έλεγχο δικαιολογητικών αυτή τη φορά (7 άδειες τελικά 5 αδειούχοι) με προκήρυξη βασισμένη κατά 90% στην προκήρυξη του διαγωνισμού του 2016.

Και με τίμημα (35 εκατ) βασισμένο στα αποτελέσματα του διαγωνισμού του 2016. Και τώρα στο ΣΚΑΪ ενοχλούνται για το 1 εκατ που τους παίρνουν τα περιφερειακά κανάλια από τη διαφημιστική αγορά...

Και αφού λοιπόν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εξηγεί την τεκμηριωμένη σκέψη του έρχεται η Σία Κοσιώνη για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι ρυθμίσεις αυτή πρέπει να γίνονται σε «νεκρό» χρόνο και όχι προεκλογικά...

documentonews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ