2019-04-20 10:23:36
Φωτογραφία για «Τα σου είπα μου είπες δεν είναι σοβαρά»...
“Υπόδικο ολιγάρχη” χαρακτήρισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ… Και ως ο πλέον στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά που ο επιχειρηματίας τον ενέπλεξε (στη συνέντευξη του στον Real FM) λέγοντας ότι του ζήτησε να δανείσει τον Καλογρίτσα για να καταβάλλει την πρώτη δόση των 20 εκ ευρώ του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, συμπλήρωσε ότι “Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει… Αλλά καλύτερα ας μιλήσουμε με συγκεκριμένα δεδομένα. Τα σου είπα, μου είπες δεν ακούγονται σοβαρά”.

Ο Λευτέρης Κρέτσος που από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Παππά, αρχικά ως γραμματέας της ΓΓΕΕ και στον τελευταίο ανασχηματισμό ως υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τις “καταγγελίες” του επιχειρηματία απάντησε: 

“Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας υπόδικος ολιγάρχης των media. Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της ναυτιλίας. Πρόεδρος μιας ιστορικής ομάδας. Και πλέον ένας άνθρωπος με πολιτικές φιλοδοξίες. Είναι δικαίωμα του να λέει αυτά που λέει. Αλλά ας μη δηλητηριάζουμε το δημόσιο διάλογο. Ας μιλήσουμε με συγκεκριμένα δεδομένα. Τα σου είπα, μου είπες, έμαθα, δεν ακούγονται σοβαρά. Τι να πει ο κ. Μαρινάκης για τον κ. Παππά; Ο κ. Παππάς είναι ο μόνος που ολοκλήρωσε μια διαγωνιστική διαδικασία. Και κατοχύρωσε τις συχνότητες. Και έδωσε τη μάχη κατά της διαπλοκής”...

enimerosi24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ